O Υγειονομικός χάρτης δώρο στην ΚΑΠΑ Research

Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις.....

Νέα εργολαβία (από τo υπ. Υγείας) στον Ντ. Ρουντούνη (της «Υπατίας» και της ΚΑΠΑ Research)
Τελικά, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι ο αγαπημένος και «χρυσός» εργολάβος του υπουργείου Υγείας είναι ο φιλάνθρωπος οικοδεσπότης τπς «Υπατίας» και γνωστός δημοσκόπος, ο κ. Ντίνος Ρουτζούνης.

Σύμφωνα με στοιχεία της «δημοκρατίας», ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ΚΑΠΑ Research κατόρθωσε και «καπάρωσε» μέσα στο περασμένο καλοκαίρι
την τηλεφωνική υποστήριξη -μέσω του ψηφιακού κέντρου της εταιρίας του- του Υγειονομικού Χάρτη της ελληνικής επικράτειας. Ο Υγειονομικός Χάρτης είναι το ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα (web based information system), στο οποίο καταγράφονται οε διαχρονική βάση μία σειρά δεδομένων υγείας του δημόσιου και....
ιδιωτικού τομέα. Ο πολίτης -μεταξύ άλλων- σε επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο 210-4895004 (που ανήκει στην ΚΑΠΑ Research) θα ενημερώνεται για οτιδήποτε έχει ανάγκη, όσον αφορά δεδομένα γύρω από τον τομέα της ιδιωτικής υγείας.
Ο πακτωλός των χρημάτων που θα μοιραστούν όσοι έχουν αναλάβει τη μεγάλη «πράσινη» εργολαβία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου προέρχεται από τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ και υλοποιείται από το KEΕΛΠNO και την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Η εταιρία για όλες τις δουλειές του κ. Ντίνου Ρουτζούνη συμπεριλαμβάνεται στο κεφάλαιο: «Γραφείο Υποστήριξης Υγειονομικού Χάρτη (Help desk)». Η εύνοια του ΠΑΣΟΚ στη γνωστή δημοσκοπική εταιρία είναι ξεκάθαρα σκανδαλώδης. Μάλιστα, δεν αποφεύγονται να δημιουργηθούν -με πλήθος σχολίων που είδαν το φως της δημοσιότητας- περίεργοι συνειρμοί για ευνοϊκή αντιμετώπιση του κυβερνώντος κόμματος στην τελευταία μεγάλη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research, που μόνο αυτή είδε τη διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ μόλις στο 0,6 στην πρόθεση ψήφου, όταν όλες οι άλλες εταιρίες είδαν διαφορά υπέρ της ΝΔ άνω των 4-5 μονάδων.
Δεν πρέπει να λησμονείται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο αριστερός με τα ακριβά πούρα κ. Ρουτζούνης δείχνει να αποτελεί ευνοούμενο εργολάβο δημόσιων συμβάσεων με το «πράσινο» κράτος της ανάπτυξης. Οπως είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία», η γνωστή τηλεφωνική γραμμή 1135 του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΦ ανήκουν και υποστηρίζονται από την εταιρία του. Μάλιστα, η συμφωνία για τον ΕΟΦ επετεύχθη μέσω του εμπλεκομένου στην κρίση της «Υπατίας» υπουργείου Υγείας, 15 με 20 μέρες μετά την κρίση που ξέσπασε με τους λαθρομετανάστες.

G.M.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα