O Tύπος σήμερα

Τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο είναι η ματαίωση του δημοψηφίσματος, η διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και οι προσπάθειες για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:.....


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:
"Όλα για την πολυθρόνα μου!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "παρά τη δεινή θέση στην οποία περιήλθε στις Κάννες, την οποία μάλιστα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σχολίαζαν σε συζητήσεις τους ως «εξευτελιστική», ο κ. Παπανδρέου «σοκάρισε», χθες, όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιδεικνύοντας πρωτοφανή εμμονή σε μια προσωπική στρατηγική που στόχο έχει αποκλειστικά την παραμονή του στην εξουσία!".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ζούμε μέρες Αργεντινής και ο Γιωργάκης πουλάει τρέλα οδηγώντας σε χρεοκοπία την Ελλάδα και σε διάλυση την Ευρώπη".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ενώ ο Παπανδρέου πουλάει τρέλα - στην κυριολεξία - επιχειρώντας να εξαντλήσει κάθε περιθώριο παραμονής του στην εξουσία, γαντζωμένος με νύχια και με δόντια από την καρέκλα του Μαξίμου και συνεχίζοντας αδίστακτα να σπέρνει θύελλες πολιτικής σχιζοφρένειας διακινδυνεύοντας την άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας και απειλώντας με κατάρρευση ολόκληρο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, οι ίδιοι οι Αμερικανοί τον προειδοποιούν να ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Φεύγει με... διαστημόπλοιο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "μόνο κάποιος που ζει σε άλλον πλανήτη θα είχε τη χθεσινή συμπεριφορά του Γιώργου μετά από όλα όσα έχουν συμβεί".

ΕΘΝΟΣ: "Όλα ανοιχτά και στη μέση η συναίνεση".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε τεντωμένο σχοινί κυβέρνηση και αντιπολίτευση, με το χαρτί της συναίνεσης να βρίσκεται στο τραπέζι. Σε ένα πολυδαίδαλο τοπίο, όπου συμπολίτευση και αντιπολίτευση αδυνατούν να συμφωνήσουν για τους όρους συνεννόησης, κινούνται τα κυβερνητικά στελέχη και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εν όψει της αποψινής ψηφοφορίας στη Βουλή".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Από το... 1996 είχαν προειδοποιήσει οι Αγιορείτες Γέροντες για την Οικονομική Χούντα που μας επέβαλλαν!!!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "πολλές φορές έχουμε επαναλάβει από τις στήλες αυτής εδώ της εφημερίδας ότι η πάνσοφη Εκκλησία μας και οι πνευματικοί οδηγοί της Ελληνορθοδοξίας έχουν κατά καιρούς προειδοποιήσει τον λαό μας για τα πάντα σε ό,τι αφορά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Καταστρέφει την Ελλάδα μέχρι την τελική πτώση του".

Η εφημερίδα γράφει ότι "στην πτώση του ο Γιώργος Παπανδρέου θέτει σε κίνδυνο την εθνική κατάκτηση της συμμετοχής στο ευρώ, δοκιμάζει τις τελευταίες αντοχές του πολιτικού μας συστήματος και ανοίγει την πόρτα των διεθνών πιέσεων για ακόμη μεγαλύτερη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, για επιβολή αποφάσεων ερήμην του ελληνικού λαού".

ΕΣΤΙΑ: "Ο τόπος οδηγείται στην καταστροφή".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές για τον
Keywords
Τυχαία Θέματα