DELE INTERMEDIO: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Η εκμάθηση Ισπανικών και η απόκτηση ενός πτυχίου Ισπανικών αντίστοιχου του Lower αποτελούν σίγουρα μία έξυπνη κίνηση για κάθε ενήλικο που θέλει να ενισχύσει το βιογραφικό του, καθώς τα Ισπανικά αποτελούν μία από τις πιο σημαντικές και διαδεδομένες γλώσσες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εκμάθηση Ισπανικών είναι επιπλέον και ευχάριστη, καθώς η Ισπανική γλώσσα είναι «φιλική» και αρκετά εύκολη στην εκμάθησή της.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Ισπανικών σε ενήλικες «Ευρωδιάσταση» προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Ισπανικά ή να.....
τα τελειοποιήσει, εύκολα, γρήγορα και
οικονομικά.

Στην Ευρωδιάσταση μπορείτε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το πτυχίο DELE Intermedio (Β2) ή αλλιώς Basico (αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών) σε 7-8 μόλις μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, με γραπτή εγγύηση σπουδών.
Επιπλέον, τα τμήματα προετοιμασίας για DELE Intermedio στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι, ο σπουδαστής μπορεί να επιλέγει για κάθε μάθημα το ωράριο που τον εξυπηρετεί καλύτερα.
Πέρα από τη σύντομη διάρκειά του, το πρόγραμμα Ισπανικών που προσφέρει η Ευρωδιάσταση είναι και πολύ οικονομικό, καθώς ο σπουδαστής καταβάλλει δίδακτρα για ένα μόνον 8μηνο και όχι για 2 ή 3 χρόνια. Επιπλέον, η Ευρωδιάσταση παρέχει στους νέους σπουδαστές της υποτροφία για δωρεάν παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά ή Γερμανικά, με καταβολή μόνον εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών).

Αν είστε δύο, ο δεύτερος σπουδαστής φοιτά ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνοντας μόνο εγγραφή)! Η προσφορά αυτή ισχύει για εφάπαξ εξόφληση των διδάκτρων με την εγγραφή και δεν συνδυάζεται με έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες για «μαθήματα Ισπανικών - φοιτητικά τμήματα Ισπανικών – Ισπανικά για φοιτητές – ταχύρυθμο πρόγραμμα για DELE Intermedio - Ισπανικά για ενήλικες – ταχύρυθμα τμήματα Ισπανικών για ενήλικες – προετοιμασία DELE Intermedio – Basico – μαθαίνω Ισπανικά – εκμάθηση Ισπανικών - Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.
Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-6000.170,

210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα