Υπάρχουν υπεύθυνοι Αλέξη για όλα αυτά. Είσαι εσύ, ο Πάνος η Τασία και η αλαζονεία σας που σκοτώνει τον κόσμο

Μωρά περπατούν χιλιόμετρα στην εθνική οδό, άλλοι πνίγονται στην παγωμένη θάλασσα, κόσμος κρεμιέται στην πλατεία Βικτωρίας, έτεροι σταμπάρονται με βραχιολάκια και φιλοξενούνται στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης ενώ οι γηγενείς βλέπουν καθημερινά την απόβαση της Νορμανδίας και απελπίζονται....

Δυστυχώς για εμάς δεν ευθύνεται καμία Ευρώπη, πλην ίσως της Γαλλίας που έχει ένα σκοτεινό ρόλο στην αρχή του συριακού πολέμου.

Οι παράνομες μεταναστευτικές ροές μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 ήταν ήδη μεγάλες, διαφορετικά
δε θα είχαμε από χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους στην πατρίδα μας, ούτε θα μας είχαν απειλήσει με τζιχάντ το καλοκαίρι του 2012 στην Ομόνοια και δε θα τους είχε ευχαριστήσει ο Προκόπης Παυλόπουλος ως υπουργός του Καραμανλή επειδή μας προτιμούν. Ωστόσο, όπως εκ των υστέρων αποδεικνύεται, ήταν διαχειρίσιμες σε σύγκριση με σήμερα.

Όταν ανέλαβες τη διακυβέρνηση μιας χρεοκοπημένης χώρας η οποία αδυνατεί να θρέψει τα παιδιά της και απομυζά όσους απέμειναν για να συντηρείται η εκλογική πελατεία, άφησες την Τασία Χριστοδουλοπούλου να ανοίξει τα σύνορα με μια απλή φράση της, όταν είπε πως όποιος εισέρχεται στην χώρα και δηλώνει πρόσφυγας, τότε θα δικαιούται 6μηνη παραμονή.

Με άλλα λόγια Αλέξη είπατε με την Τασία στο Μαρόκο, την Αλγερία, την Κένυα, τη Νιγηρία, τη Σομαλία, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν ότι μια χώρα της Ε.Ε. άνοιξε και τους περιμένει. Τι χρειάζονταν; Ένα αεροπορικό εισιτήριο των € 50,00 από τη χώρα τους για την Κωνσταντινούπολη. Από εκεί αναλαμβάνουν άλλοι.

Τι γίνονται μετά οι παρανόμως εισελθόντες; Λιάζονται έλεγε η Τασία που δεν ήξερε τι της γίνεται και όταν ο Πανούσης έκρουε εγκαίρως τον κώδωνα του κινδύνου χαρακτηρίστηκε ακροδεξιός.

Έτσι συγκεντρώθηκε στα μικρασιατικά παράλια ένα αποβατικό στράτευμα εμπεριέχον και αληθινούς πρόσφυγες και έτσι τα κάνατε με την Τασία σαν τα μούτρα σας/της.

Από τον περυσινό Ιανουάριο και μετά οι ροές εκτοξεύθηκαν στη νιοστή. Όσοι έμπαιναν σε ένα χρόνο, ερχόντουσαν πλέον σε ένα μήνα.

Κανένας πόλεμος δεν ευθύνεται. Τα μεγάλα μεταναστευτικά ρεύματα των σύριων σημειώθηκαν στις αρχές του πολέμου και ιδίως το 2012. Το μεγαλύτερο δε κομμάτι μετανάστευσε εσωτερικά στα ελεύθερα αστικά κέντρα. Ούτε συνέντρεξε κανένας ιδιαίτερος λόγος πριν ένα χρόνο για να εκτοξευθούν τα προσφυγικά κύματα.

Εσείς Αλέξη παραπλανήσατε ακόμη και τους αλλοδαπούς σε τέτοιο βαθμό ώστε ενώ πολλοί δεν είχαν ξαναδεί ποτέ θάλασσα, δέχονταν να περάσουν με χειμώνα καιρό πάνω σε βάρκες μίας χρήσης που κατασκευάζουν οι τούρκοι.

Ο δικός σου Πάνος ήταν που απειλούσε ότι θα γεμίσει τζιχαντιστές το Βερολίνο.

Όμως την ιδεοληψία σου που εκατοντάδες πλήρωσαν με τη ζωή τους και χιλιάδες τη βιώνουν καθημερινά, δε δέχθηκαν να την υποστούν οι υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων και της κεντρικής Ευρώπης. Βλέπεις οι ξένοι δεν είναι έλληνες ψηφοφόροι. Υπάρχουν και κράτη τα οποία δε δέχονται να αλλοιωθούν. Η δε ανάκληση της πρέσβειράς μας στη Βιέννη και η απαγόρευση στην αυστριακή ΥΠΕΣ να έρθει στην Ελλάδα, είναι απλά κούφια νταηλίκια. Χέστηκαν οι αυστριακοί αν θες να μάθεις. Τα πραγματικά νταηλίκια, όταν έπρεπε να τα κάνεις το περασμένο καλοκαίρι, κιότεψες, μούσκεψες τα παντελόνια σου και τα κατέβασες. Κανείς δε σε υπολογίζει. Κανείς δε σε σέβεται. Είσαι ο κινηματογραφικός Αλέκος Τζανετάκος της Ευρώπης με τη διαφορά ότι εσύ τρως τις φάπες στην πραγματικότητα.

Κι εκεί που έκλεισες την Αμυγδαλέζα ως υπερήφανος ψευδοαριστερός, ετοιμάζεσαι τώρα να ανοίξεις πολλαπλάσιες. Σε κάθε νομό, σε κάθε πόλη. Πολλά μικρά γκέτο και εν δυνάμει βόμβες διασποράς αν έστω και ένας τζιχαντιστής βρεθεί τρόφιμος στο καθένα. Παράλληλα με ένα εντελώς φασιστικό τρόπο μετέτρεψες τα στρατευμένα παιδιά μας σε οικοδομικά συνεργεία.

Λυπάμαι πολύ αλλά για τα παιδιά που ξεψύχησαν μια νύχτα στο Αιγαίο, τους ανθρώπους που κοιμούνται τώρα έξω στο κρύο αλλά και όλους όσους απελπισμένους (και πιόνια κάποιων άλλων) περιφέρονται κάπου μέσα στην Ελλάδα παγιδευμένοι (και αύριο εξαγριωμένοι;) υπάρχουν υπεύθυνοι. Εσύ και η παρέα σου με την αλαζονεία σας. Κι ας λέει ότι θέλει ο Μούζαλας, Μουζάλας, Μουζαλάς που με ένα φουλάρι στοχάζεται και συμπεραίνει.

Αλλά είπαμε. Αφού κρατάμε γερά τον ήλιο και το τσίπουρο, όλα καλά. Κι ας έχει διαλυθεί πλέον η Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα