Τουλάχιστον πέντε χρόνια παρακολουθούσαν την ΕΠΟ και τις συνεδριάσεις της ΚΕΔ!

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά και εν προκειμένω, στο δύσμοιρο ποδόσφαιρό μας…

Η ιστορία με τις κρυφές κάμερες στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει, πραγματικά, προηγούμενο και όσο ξετυλίγεται το γαϊτανάκι και μαθαίνουμε νεότερα -πέραν του πορίσματος από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή- τόσο σοκάρεται η κοινή γνώμη, αντιλαμβανόμενη τη…
μπόχα που επικρατούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Άρη Ασβεστά, λοιπόν, τις οποίες και
μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM, ο… Μεγάλος Αδερφός παρακολουθούσε την ΕΠΟ και τις συνεδριάσεις της ΚΕΔ για, τουλάχιστον, πέντε χρόνια!

Οι κάμερες, δηλαδή, τοποθετήθηκαν στην ομοσπονδία επί εποχής Σοφοκλή Πιλάβιου, ο οποίος διοίκησε το ποδόσφαιρο το διάστημα 2009-2012 και έμειναν εκεί και σε όλη τη διάρκεια της θητείας των διοικήσεων Σαρρή και Γκιρτζίκη!

Τα παρακάτω, πάντως, είναι που έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον…

Καταρχήν, οι κρυφές κάμερες στα γραφεία του προέδρου και του αντιπροέδρου της ΕΠΟ, αλλά και των αρχιδιαιτητών, είχαν τοποθετηθεί μέσα στο κουτί του «ανιχνευτή φωτιάς»! Μιλάμε για… Χόλιγουντ! Τα κουτιά αυτά, ωστόσο, βρέθηκαν άδεια, η εκτίμηση που υπάρχει, όμως, είναι πως οι κάμερες αφαιρέθηκαν πρόσφατα. Ενδέχεται, δηλαδή, να παρακολουθούνταν και οι πρώτες συνεδριάσεις της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής!

Όσο για την καλωδίωσή τους, αυτή κατέληγε μέσα στην ΕΠΟ! Το καταγραφικό μηχάνημα, δηλαδή, βρισκόταν, πιθανότατα, μέσα στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας!

Σε ό,τι αφορά τις κάμερες που ήταν στα γραφεία της ΚΕΔ, αυτές, όχι απλά ήταν ενεργές, αλλά και… wireless! Το καταγραφικό, δηλαδή, βρισκόταν σε απόσταση και μπορούσε κάποιος να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις των αρχιδιαιτητών από το κινητό του τηλέφωνο ή από υπολογιστή μακριά από την ΕΠΟ!

Αυτά τα… ωραία.

Και σκεφτείτε, ακόμη είμαστε στην αρχή αυτού του απίστευτου σκανδάλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα