ΤΙΝΟΣ ΕΙΝ’ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΜΠΑΜΠΑ?

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

«Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;
Το `να μου φωνάζει "Σι" τ’ άλλο μου φωνάζει "Για",
τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;
Το `να είναι του Γερμαναρά,
τ’ άλλο είναι του Μακαρονά
και το τρίτο είναι το δικό μας
γαμώ το κέρατό μας αγάπη μου γλυκιά.» λέει το αντιχιτλερικό - αντιφασιστικό τραγούδι της Κατοχής. Το θυμάται κανείς με όλο αυτό το υποκριτικό κρεσέντο «δημοκρατικής κορώνας» που πέφτει από τα κόμματα της κατοχικής μνημονιακής συγ κυβερνησης. Δολογονική και εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή,
.......
νεοναζίστες, πουλημένα καθίκια, και ότι άλλο αισχρό μπορεί να φανταστεί κανεις ακούμε. Την αμέσως προηγούμενη μέρα όμως ο Σίμος Κεδίκογλου του ΠΑΣΟΚ είχε σπεύσει να απαλλάξει από την άρση της βουλευτικής του ασυλίας τον χρυσαυγίτη βουλευτή Γερμενή για ξυλοδαρμό. Τότε δεν ήξεραν οι του ΠΑΣΟΚ ότι είναι εγκληματική οργάνωση. Ο ξυλοδαρμός δεν ήταν πράξη βίας ούτε τα επεισόδια στον Μελιγαλά και τόσα άλλα που έχουν προηγηθεί με τους συγκεκριμένους τύπους. Και γιατί ο Βενιζέλος δε διέγραψε τον βουλευτή του για την ενέργεια του βουλευτή του, που συνέδραμε στο να απαλλαγεί κάποιος ο οποίος ανήκει κατά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ σε «εγκληματική οργάνωση»?. Ούτε και η χαμηλοβλεπούα κορασίς Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να φωνάζει γιατί μόλις πριν λίγες ώρες είχε τον βουλευτή της Πολύδωρα να ζητά να συμπαραταχθεί ενιαίο το δεξιό τόξο στο οποίο περίοπτη θέση πρέπει να έχει η Χρυσή Αυγή, ενώ τα παπαγαλάκια της από τον Σκαϊ (που να σκάει και να μη μιλάει για δημοκρατία) ζητούσαν άμεση συνεργασία των δύο κομμάτων για να σώσουν την Ελλάδα ξανά προς όφελος των τραπεζιτών. Ειρήσθω εν παρόδω, ο Καμμένος σ΄αυτό το παιχνίδι βγαίνει καμένος γιατί δε συμπορεύεται, και γι’ αυτό έβαλαν κάποιους να του τις φορτώσουνε από μέση και πάνω.
Μ΄αυτά και με κείνα, το παρακράτος χτύπησε όπως και στη Μαρφίν, και σκότωσε Έλληνα πάλι. Θέλει το πολιτικό κατεστημένο να εκφοβίσει τον κόσμο να μη μιλάει και να περάσει η πολιτική των τραπεζιτών και των μεγάλων αφεντικών με αιμοτοβαμένους τους Έλληνες. Αυτή τη φορά δε θα τους περάσει γιατί ο κόσμος είναι ενωμένος και ειρηνικός.Το θηρίο πνέει τα λοίσθια και κάνει ότι μπορεί να κρατηθεί στη ζωή με όλη τη σαπίλα γύρω του να ζέχει. Και μέσα σ’ όλα αυτά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, και στράφηκε αλλού η προσοχή του κόσμου, από τις μεγάλες απεργίες που σημειώνουν τεράστια επιτυχία και ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ.
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα