«Την έκανε» ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Koriopolis

Σιωπή έχει πέσει στην υπόθεση Koriopolis με τους στημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού οι μάρτυρες δεν θέλουν να μιλήσουν και παράλληλα «ξεχνούν» αυτά που είχαν να πουν.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», βασικός μάρτυρας της υπόθεσης...
, που θεωρούνταν «κλειδί» για τη διαδικασία, δεν επιθυμεί πλέον να καταθέσει στην πολύκροτη υπόθεση των στημένων αγώνων, όπως ενημέρωσε η Έδρα τους δικηγόρους των κατηγορουμένων.

Στην συνεδρίαση της Δευτέρας 27/3, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, γνωστοποίησε στο σώμα, ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας που αποκαλείται με
την κωδική ονομασία «Περικλής Παπαδόπουλος» δεν θέλει να καταθέσει όσα γνωρίζει, για τα στημένα της περιόδου 2008-2011. Μάλιστα, αποκλείοντας ακόμα και το ενδεχόμενο να δώσει την κατάθεση του σε ειδικό χώρο, που θα εξασφάλιζε την προστασία του ονόματος του.

Προφανώς, φοβήθηκε μήπως δημοσιοποιηθεί το όνομα του και για αυτό ζήτησε να διακοπούν ακόμα και τα μέτρα προστασίας του, κάτι το οποίο έχει ήδη γίνει.

Το γεγονός ότι την... έκανε, από την υπόθεση ένας τόσο σημαντικός μάρτυρας που είχε να πει πράγματα για το πως χειραγωγούνταν οι αγώνες, καθώς και για τον στοιχηματισμό, ευνοεί παράγοντες, ποδοσφαιριστές και λοιπούς εμπλεκόμενους που είναι κατηγορούμενοι.

Στην δίκη που θα συνεχιστεί τον Απρίλιο, δεν θα εξεταστεί ως μάρτυρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ήταν κατηγορούμενος, αλλά απαλλάχθηκε με βούλευμα Συμβουλίου Εφετών, ενώ με επιστολή που έστειλε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Θανάσης Κανελλόπουλος, ζήτησε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο, αφού τόνισε ότι δεν έχει να αναφέρει κάτι επιπρόσθετο, από όσα είχε καταθέσει στο απολογητικό του υπόμνημα, όταν ήταν κατηγορούμενος.
Keywords
Τυχαία Θέματα