Την Bugatti Chiron δοκίμασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και την ... αγόρασε αμέσως (βίντεο)

Όταν είσαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα χρήματά σου, όταν είσαι τόσο φίρμα όσο είναι ο Κριστιάνο τότε μπορείς άνετα, να προσθέσεις μια Bugatti Chiron στη συλλογή σου.

Το γκαράζ του CR7 είναι γεμάτο με υπεραυτοκίνητα. Είναι γνωστό το πάθος του για την γρήγορη...
οδήγηση και γι αυτό έχει μια πολύ σημαντική συλλογή εξωτικών αυτοκινήτων που περιλαμβάνει επίσης και μια Bugatti Veyron. Έτσι δεν ήταν περίεργο που ο Κριστιάνο θέλησε να δοκιμάσει
μια Chiron.

Η αποφασή του να την αγοράσει ανάγκασε την Bugatti να δημιουργήσει μια μίνι ταινία, με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να δοκιμάζει και τελικά να αποκτά την πιο πρόσφατη Bugatti.

H Bugatti Chiron είναι εφοδιασμένη με έναν μοναδικό W16 κινητήρα 8.0 λίτρων με τέσσερα τούρμπο, που αποδίδει -κρατηθείτε- 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής! Οι επιδόσεις είναι εξωπραγματικές με το 0-100 χλμ./ώρα να έρχεται σε 2,5 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα, το 0-300 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 14 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 420 χλμ./ώρα.

Η μετάδοση της κίνησης γίνεται από ένα αυτόματο κιβώτιο με επτά σχέσεις, με την ισχύ να περνά και στους τέσσερις τροχούς από ένα εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα