Τα καλύτερα gadgets του 2011

Η χρονιά που κλείνει σημάδεψε την αγορά των gadgets και με ορισμένες από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια όλο του χρόνου, πέρασαν από τα χέρια μας πολλά διάφορα κινητά, mp3 players, κονσόλες, ωστόσο λίγα ήταν αυτά που κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Samsung Galaxy S II
To 2010 χαρακτηρίστηκε από την εξαιρετική υποδοχή που επεφύλασσε το κοινό στο Samsung Galaxy S
και η εταιρία δεν σταμάτησε να επενδύει πάνω του. Το 2011 μας βρήκε με το Galaxy S II, το οποίο και σύμφωνα με την άποψη των περισσοτέρων ιδιοκτητών του είναι ο μοναδικός σοβαρός αντίπαλος που έχει το iPhone 4S. Μπορείτε να το βρείτε σε τιμές που ξεκινούν από τα 430€...

iPhone 4S
To πιο γρήγορο iPhone της Apple και ταυτόχρονα το πρώτο κινητό με τον διπύρηνο Α5 επεξεργαστή που είδαμε για πρώτη φορά στα tablets της αμερικάνικης εταιρίας. Έρχεται με βελτιωμένη απόδοση στα τρισδιάστατα γραφικά, μεγαλύτερη μνήμη, υποστήριξη από τον φωνητικό βοηθό Siri και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας. Μπορείτε να το βρείτε σε τιμές που ξεκινούν από τα 629€ και να διαβάσετε μία αναλυτική παρουσίασή τουεδώ.

Motorola Xoom
Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Consumer Electronics Show του 2011 στις 5 Ιανουαρίου και ήταν το πρώτο tablet που τρέχει λειτουργικό Android 3.1. Υποστηρίζει αναπαραγωγή 720p video και φέρει δύο κάμερες 2MP και 5MP στο μπροστινό και πίσω τμήμα. Φέρει μία σειρά από αισθητήρες που προσαρμόζουν ανάλογα τις διάφορες λειτουργίες, ενώ μπορεί να αναπαράγει videos σε μορφή H.263, H.264, MPEG4 και VP8. Μπορείτε να το βρείτε σε τιμές που ξεκινούν από τα 410€.

Nokia Lumia 800
To πρώτο κινητό της συνεργασίας Nokia με Microsoft και συνάμα το πρώτο κινητό της φινλανδικής εταιρίας με λειτουργικό Windows Phone. Η στροφή της πάλαι ποτέ κυρίαρχης Nokia δείχνει αρκετά πράγματα για το πώς θα συνεχιστεί η μάχη του λογισμικού ανάμεσα σε Apple, Google και Microsoft, με την τελευταία να αποκτά έναν ιδιαίτερα έμπειρο σύμμαχο. Μπορείτε να το βρείτε σε τιμές που ξεκινούν από τα 495€.

ASUS Transformer Prime Eee Pad
Ένα εξαιρετικό tablet από την Asus που είναι και το πρώτο που χρησιμοποιεί τον τετραπύρηνο Tegra 3 επεξεργαστή της Nvidia. H ταχύτητα επεξεργασίας κάθε εντολής είναι μεγάλη, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η ειδική βάση στήριξης μπορεί να μετατρέψει το tablet σε laptop και ταυτόχρονα να μεγαλώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις 14-18 ώρες. Μπορείτε να το βρείτε σε τιμές που ξεκινούν από τα 399€.

iPad 2
Η κυκλοφορία του iPad έδωσε στην ουσία νόημα στην κατηγορία των tablet PCs και το iPad 2 ήρθε για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τα μερίδια αγοράς της Apple. Ταχύτερος επεξεργαστής, βελτιωμένη συμπεριφορά σε games και εφαρμογές και με πολλές νέες δυνατότητες. Μπορείτε να το βρείτε σε τιμές που ξεκινούν από τα 459€ και να διαβάσετε μία αναλυτική παρουσίασή του εδώ.

Nintendo 3DS
Η πρώτη φορητή κονσόλα video games που μπορεί
Keywords
Τυχαία Θέματα