Συνάντηση Σαββίδη σε προεκλογικό φόντο

Μπορεί την Κυριακή να μονοπώλησε το ενδιαφέρον το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά πολλά σπουδαία συνέβησαν πριν από την έναρξη του ματς και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με προέδρους και εκπροσώπους ποδοσφαιρικών...
Ενώσεων σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και άκουσε τους προβληματισμούς
τους για την ισχύουσα κατάσταση και τους παρείχε εγγυήσεις ότι θα σταθεί δίπλα τους στη συνέχεια, και μάλιστα, μεταφέρθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνος του σε αυτή την προσπάθεια να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά υπάρχει και η υποστήριξη τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να συνεχίσουν την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά να την αλλάξουν, «χτίζοντάς» την σε υγιείς βάσεις, φτιάχνοντας πλήρως το ελληνικό ποδόσφαιρο και έφερε ως παράδειγμα τα όσα έγιναν και στο πρωτάθλημα της Ρωσίας που κάποτε υπήρχε η μόνιμη κυριαρχία της ΤΣΣΚΑ.

Απ’ όσα έχουν διαρρεύσει, μερικές από τις Ενώσεις που ήταν παρούσες ήταν οι ΕΠΣ Μακεδονίας, Λάρισας, Κιλκίς, Πέλλας, Ηπείρου, Πρέβεζας-Λευκάδας κλπ., αλλά στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός αυτών, ώστε να μπορεί να υπάρξει και η ανατροπή της νυν διοίκησης της ΕΠΟ μέσω των εκλογών που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2016, αφού οι ΕΠΣ είναι αυτές που ψηφίζουν για το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Με αυτόν τον τρόπο αρχίζει άτυπα μια προεκλογική περίοδος με αρκετές ζυμώσεις και παρασκηνιακές συζητήσεις ενώ αναμένεται στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
Keywords
Τυχαία Θέματα