Ψάχνουν τρόπους να θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή

Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής θέτει επί τάπητος ο πολιτικός κόσμος, αναζητώντας ουσιαστικά τρόπους για αντιμετώπισή του.
"Όταν έχεις απέναντί σου ένα αντισυνταγματικό κόμμα πρέπει να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο αυτό", ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ανοίγοντας δημοσίως τη συζήτηση...

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος
του ΠΑΣΟΚ άφησε να εννοηθεί ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να τεθεί ενδεχομένως και εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύουν "Τα Νέα", ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε στενή συνεργασία με μία άτυπη επιτροπή ειδικών αναζητώντας τρόπους με τους οποίους μπορεί να αμφισβητηθεί η κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής.
"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα οξύτατο φαινόμενο ρατσιστικής, φασιστικής, ξενοφοβικής βίας. Εχουμε στη Βουλή ένα αντισυνταγματικό, ναζιστικό, φιλοχουντικό, προκλητικό κόμμα", τόνισε, δίνοντας ένα στίγμα των πρωτοβουλιών που θα αναληφθούν το επόμενο διάστημα.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σημείωσε από την πλευρά του, μιλώντας στον ANT1, πως ακούει με προσοχή αυτά που λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει αν το ισχύον Σύνταγμα δίνει μια τέτοια δυνατότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα