Πού να Δεις Online Σειρές & Ταινίες με Υπότιτλους

Λίγο ή πολύ, όσοι από εμάς δεν είναι εξοικειωμένοι με τα torrents, αναζητούμε ένα διαδικτυακό τόπο όπου μπορούμε να βλέπουμε online σειρές και ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους και φυσικά δωρεάν! Παρόλο που υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που υπόσχονται αυτήν την υπηρεσία, άλλοτε ο κατάλογος σειρών και ταινιών τους είναι περιορισμένος ή οι υπότιτλοι, στις σειρές ειδικά, ενσωματώνονται εξαιρετικά αργά σε σχέση με την ημερομηνία δημοσίευσης του επεισοδίου, είτε τα link που δίνονται οδηγούν σε αδιέξοδα...

Στο
παρόν άρθρο θα δώσουμε τις πιο δημοφιλείς.... ιστοσελίδες που προσφέρουν τις δωρεάν υπηρεσίες τους στο ευρύ Ελληνικό κοινό και φυσικά είναι αυτές με τις λιγότερες έως μηδαμινές δυσλειτουργίες που αναφέρθηκαν παραπάνω.
1) http://gamatotv.me Το Gamato, ευτυχώς, επανήλθε μετά την στοχοποίηση από την ΔΗΕ και συνεχίζει να μας προσφέρει μια εκτενή γκάμα επιλογών με καθημερινή ανανέωση και γρήγορο υποτιτλισμό.
2) http://online-filmer.net Αν και είναι από τις ιστοσελίδες που μεταφέρονται συχνά-πυκνά συνιστά αξιόπιστη επιλογή με ευρύ κατάλογο σειρών και ταινιών αρκετά με εναλλακτικά link για το καθένα.
3) http://mavrixina-tv.com/Αρκετά εκτενής κατάλογος, αλλά μόνο για ξένες σειρές. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που βγάζει γρηγορότερα τους ελληνικούς υπότιτλους από αντίστοιχα sites, στις περισσότερες των περιπτώσεων.
4) http://teniesonline.ucoz.com/Μεγάλη βάση δεδομένων, επιλογές εναλλακτικών links και αξιοσημείωτο για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα η πιθανότητα να βρεις μια ταινία που δεν υπάρχει πουθενά αλλού...
5) https://tainies.onlineΚύρια assets της ιστοσελίδας το μεγάλο πλήθος εναλλακτικών link που δίνει, το εξαιρετικό, κατ εμέ, design και οι επιλογές αναζήτησης πέραν με βάση τον τίτλο της ταινίας-σειράς.
Κλείνοντας, θα ήθελα, μέσα από αυτό το άρθρο, να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους όσους εργάζονται για να μας παρέχουν αυτήν την άνεση και εξυπηρέτηση, ένα ευχαριστώ που πιστεύω εκφράζει όλους τους Τσαμπατζήδες...
Keywords
Τυχαία Θέματα