Όταν ο Χειμωνάς «γ@μ@@» στο Facebook…

Το Σάββατο ο Θανάσης Χειμωνάς ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Όμως πριν παρουσιαστεί για διάδοχος του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο συγγραφέας είχε…απασχολήσει αρκετές φορές με τις υβριστικές αναρτήσεις του.Οι χρήστες του διαδικτύου όμως δεν ξεχνούν και με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του υπενθυμίσαν με ένα μπαράζ αναρτήσεων το παρελθόν του Θανάση Χειμωνά στον κυβερνοχώρο.

Πριν από μερικούς
μήνες, τον Οκτώβριο του 2014, είχε μια αντιπαράθεση στο Facebook σχετικά με την υπόθεση της Βίκυς Σταμάτη και την κόντρα της με το νοσηλευτικό προσωπικό του Δρομοκαΐτειου. Ο ίδιος υποστήριξε τη Βίκυ Σταμάτη, όμως κάποιοι τόλμησαν να διαφωνήσουν εκνευρίζοντας τον Θανάση Χειμωνά

Σε άλλη περίπτωση ο Θανάσης Χειμωνάς τα βάζει με την τηλεκριτική Ντέπυ Γκολεμά, η οποία σχολίασε ανάρτησή του στην οποία έγραφε: «Το επόμενο Αλ Τσαντίρι θα προβληθεί από την φυλακή. Η Ρώπα θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης». «Πόσο ανόητος εισαι ομως! Και κακός. Κακή ψυχη ρε παιδί μου….κρίμα!», του έγραψε για να πάρει την αποστομωτική απάντηση: «Σε διαγράφω και άντε γα…σου. Εκτός απο ανόητος και κακός ειμαι και χυδαίος και σεξιστής. Κρίμα να πεις όταν κοιτάς τα χαλια σου στον καθρέφτη. Κήτος»
tvxs.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα