Οι προτάσεις της ημέρας (26/11)

Θα ξεκινήσω με τα δυο δυνατά σημεία, με το πρώτο να προέρχεται από την αναμέτρηση Λα Κορούνια – Μπιλμπάο. Η ομάδα της Γαλικίας απογοητεύει πλήρως με την παρουσία της μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκεται στη 16η θέση με 11 βαθμούς όντας μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη....
Μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ η εικόνα της δεν βελτιώνεται ούτε όταν αγωνίζεται στο “σπίτι” της, εκεί όπου φέτος μετράει δυο νίκες και τέσσερις ήττες. Η Μπιλμπάο από την πλευρά της επίσης απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, καθώς μετά το πέρας των 12 πρώτων αγωνιστικών
έχει συγκεντρώσει μόλις 12 βαθμούς όντας στο +5 από τα “κόκκινα”. Πιστεύουμε πως οι Βάσκοι έχουν την κλάση και την ποιότητα για να πάρουν ένα υπερπολύτιμο διπλό κόντρα στη Λα Κορούνια, έτσι θα κρατήσουμε το 2DNB σε απόδοση 1.85.

Το δεύτερο είναι από το παιχνίδι Νότιγχαμ – Κάρντιφ. Από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες προέρχεται η Νότιγχαμ και κόντρα στην Κάρντιφ έχει την ευκαιρία επεκτείνει το εξαιρετικό σερί της στο «σπίτι» της. Ο άσσος δίνεται σε απόδοση 2.70 και θα τον κρατήσουμε, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν αποτελούν ιδιαίτερο φόβητρο.

Περνάω στα δυο No Goal, αρχίζοντας από το Νις – Λυών. Από έξι σερί No Goal προέρχεται η Λυών, ενώ το ίδιο σημείο επαληθεύτηκε και στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της Νις. Δεν έχουμε λόγο να κοντράρουμε την εικόνα των δυο ομάδων, έτσι θα επιλέξουμε το No Goal σε απόδοση 2.50, ένα σημείο με αρκετό ρίσκο και μπόλικη αξία βάση στατιστικής.

Το δεύτερο προκύπτει από την κόντρα της Μπένρλι με την Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής, βρίσκονται στην 7η θέση ισοβαθμώντας με τη σημερινή τους αντίπαλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως προέρχονται από τρεις συνεχόμενες “καθαρές” νίκες κόντρα σε Νιουκάστλ, Σαουθάμπτον και Σουόνσι. Οι “κανονιέρηδες” από την πλευρά τους είναι ανεβασμένοι μετρώντας τρεις νίκες και μια ήττα στα τέσσερα τελευταία σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο ακόμη δεν μας έχουν πείσει πως μπορούν να βρεθούν εντός της πρώτης τετράδας. Κόντρα στην Μπέρνλι έχουν εξαιρετικά ζόρικη αποστολή και το πιο πιθανό σενάριο είναι να συναντήσουν πολλές δυσκολίες. “Βλέπουμε” ένα κλειστό ματς όπου θα κυριαρχήσουν το πάθος και η δύναμη παρά το θέαμα, έτσι θα κρατήσουμε το No Goal σε απόδοση 1.95.

Συνεχίζω με Overaki από το Σπάρτα Ρότερνταμ – Ουτρέχτη. Η Σπάρτα μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τις φετινές της υποχρεώσεις, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βελτιώσει άρδην την εικόνα της, μετρώντας μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία. Η αλλαγή της οφείλεται κυρίως στην παραγωγικότητα της γραμμής κρούσης της, μιας και αμυντικά συνεχίζει να παρουσιάζει κενά. Η Ουτρέχτη από την άλλη τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής, με την επιθετική της γραμμή να είναι αυτή που την κρατάει “όρθια” στις περισσότερες των περιπτώσεων. Προέρχεται από έξι σερί Over 2,5 και το σενάριο του να δούμε και πάλι ένα “ανοιχτό” ματς με γκολ εκατέρωθεν φαντάζει πολύ πιθανό. Κρατάμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.75.

Το Under προέρχεται από την αναμέτρηση Μαρσέιγ – Γκινγκάμπ. Το Under 2,5 γκολ επαληθεύτηκε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων και δεν περιμένουμε αλλαγή εικόνας στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Το να σημειωθούν δύο ή λιγότερα τέρματα προσφέρεται σε απόδοση 2.35 και θα αποτελέσει την επιλογή μας, μιας και αμφότερες δεν πείθουν.

Θυμίζω πως τριάδα, μπόμπα, χινάρι και ημίχρονο/τελικό, μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στην αριστερή στήλη του σάιτ.
Keywords
Τυχαία Θέματα