ΝΕΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ… ΔΙΑΖΥΓΙΟ! Σακελλαρίδης: «Νιώθω ότι έχουμε χάσει…»

«Νιώθω ότι έχουμε χάσει…». Αυτή τη φράση επαναλάμβανε στους συνομιλητές του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης λίγο πριν ανακοινώσει στονΑλέξη Τσίπρα την πρόθεση να είναι απών από την ψηφοφορία.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Real News, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έλεγσε στους συνομιλητές του.... «Νιώθω ότι έχουμε χάσει. Να εφαρμόσω το πρόγραμμα δεν μπορώ, εναλλακτική
λύση δεν υπάρχει. Το μόνο που μένει είναι να παραιτηθώ και να αποδεχθώ την ήττα». Μάλιστα, στη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα πριν ο τελευταίος φύγει για την Τουρκία φέρεται να είπε: «Εγώ δεν μπορώ να το σηκώσω αυτό το βάρος. Μακάρι το πρόγραμμα να βγει να πέσω έξω εγώ που πιστεύω το αντίθετο. Και να βγει, όμως, η κοινωνία δεν θα είναι όρθια, όπως πρέπει να στοχεύει τουλάχιστον ο κάθε Αριστερός».
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο κ. Σακελλαρίδης άρχισε να λαμβάνει αποστάσεις από το διάστημα που ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε ότι μπορεί να συμβιβαστεί με τους δανειστές παρ” ότι ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όταν επήλθε η συμφωνία εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του. Τελικά, όμως, «κατέβηκε» υποψήφιος στις εκλογές υπό το βάρος των πιέσεων που δέχθηκε. Σύμφωνα με στενούς του πολιτικούς φίλους, ο κ. Σακελλαρίδης δεν θέλησε να κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχε ήδη αποχωρήσει η Αριστερή Πλατφόρμα, φτιάχνοντας νέο κόμμα, και η διαφορά με τη ΝΔ στις δημοσκοπήσεις ήταν μια μονάδα. Μετά τις εκλογές όμως αρνήθηκε όταν ο κ. Τσίπρας του πρότεινε το υπουργείο Παιδείας.
crashonline.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα