Νέο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ σενάριο:για την πτήση 370 των Malaysia Airlines! Δείτε τι αποκαλύφθηκε για τον πιλότο

Νέο ανατριχιαστικό σενάριο: Μπορεί η «εξαφάνιση» του αεροσκάφους να ήταν πράξη πολιτικής διαμαρτυρίας;

«Εντάξει, καληνύχτα». Αυτά είναι τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν από το κόκπιτ της πτήσης 370 των Malaysia Airlines....
Ποιος, όμως, ήταν αυτός που το είπε; Ήταν ο πιλότος ή ο συγκυβερνήτης του; Ή μήπως κάποιος άλλος βρισκόταν στο πιλοτήριο μαζί του; Αξιωματούχοι στην Ουάσιγκτον υποψιάζονται ότι ήταν ένας από τους πιλότους και ότι ένας εξ αυτών ή και οι δύο εμπλέκονται στην εξαφάνιση του αεροσκάφους που αγνοείται από τα ξημερώματα Σαββάτου.

Την ίδια ώρα,
η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο πιλότος Ζάχαρι Άχμαντ Σαχ να έκανε αεροπειρατεία στο ίδιο του το αεροσκάφος ως κίνηση μίας παράξενης πολιτική διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail της Κυριακής, ο κυβερνήτης του Boeing 777 ήταν ένθερμος υποστηρικτής του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Μαλαισίας, Ανβάρ Ιμπραήμ, και ώρες πριν από την μοιραία πτήση ο 53χρονος παρευρέθηκε σε μια αμφιλεγόμενη δίκη στην οποία ο Ιμπραήμ φυλακίστηκε για πέντε χρόνια.

Οι ακτιβιστές λένε ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός, που είναι βασικός αντίπαλος του κυβερνώντος κόμματος της Μαλαισίας, ήταν το θύμα μιας μακροχρόνιας εκστρατείας δυσφήμησης και είχε αντιμετωπίσει χαλκευμένες κατηγορίες.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο 53χρονος Ζάχαρι Άχμαντ Σαχ ήταν φανατικός πολιτικός ακτιβιστής και φοβούνται ότι η απόφαση του δικαστηρίου τον άφησε βαθιά αναστατωμένο. Σε αυτήν την ψυχολογική κατάσταση, μετά από επτά ώρες από την καταδίκη του ηγέτη της αντιπολίτευσης, πήρε τον έλεγχο του Boeing 777 από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο, όπου δεν έφτασε ποτέ...

Το Σάββατο, οι αρχές της Μαλαισίας έψαξαν το σπίτι του και βρήκαν ότι είχε εγκαταστήσει έναν προσομοιωτή πτήσης. Η βρετανική εφημερίδα, ακόμα, αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές εξετάζουν δύο φορητούς υπολογιστές που βρήκαν στο σπίτι του. Βίντεο, μάλιστα, που ανέβηκε στο YouTube δείχνει το Ζάχαρι να δίνει οδηγίες πώς να πιλοτάρει κανείς ένα Boeing, κάνοντας οικονομία σε ενέργεια!

Έρευνα, όμως, έγινε και στο σπίτι του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους, λίγες ώρες αφότου ο πρωθυπουργός της χώρας είχε δηλώσει ότι το Boeing 777 εξετράπη «σκόπιμα» από την πορεία του.

Ο πρωθυπουργός Νατζίμπ Ραζάκ είπε το Σάββατο ότι οι έρευνες θα επικεντρωθούν και πάλι στο πλήρωμα και τους επιβάτες του αεροσκάφους αφού επιβεβαιώθηκε ότι ανθρώπινο χέρι απενεργοποίησε τα συστήματα επικοινωνιών του λίγη ώρα αφότου είχε απογειωθεί από την Κουάλα Λουμπούρ.

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας που έχει γνώση των ερευνών είπε ότι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι του 27χρονου συγκυβερνήτη Φαρίκ Αμπντούλ Χαμίντ, αργά το βράδυ του Σαββάτου.
Keywords
Τυχαία Θέματα