Κωμικοτραγική συνέντευξη Σαμαρά.....Οργιάζει το διαδίκτυο από ειρωνικά σχόλια

Κωμικοτραγική συνέντευξη έδωσε πριν λίγο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ΝΕΡΙΤ. Καταρχάς δεν ήταν συνέντευξη, και ήταν εξευτελιστική για τους 2 δημοσιογράφους (λέμε τώρα) που την έκαναν. Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, έδιναν σύντομες στημένες ερωτήσεις, οι οποίες ήταν εξαιρετικά λίγες, με αποτέλεσμα ο Σαμαράς να προσθέτει δικά του ερωτήματα και μετά να απαντάει. Ο εξευτελισμός των δημοσιογράφων του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, κορυφώθηκε στο τέλος, όταν δεν έκλεισαν οι ίδιοι την συνέντευξη με κάποιο ερώτημα, αλλά ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς τους "έδιωξε" ευγενικά, αποχαιρετώντας τους κλείνοντας την τοποθέτηση του....
Σε ότι αφορά το περιεχόμενο των όσων είπε, δεν έδωσε κάποιο νέο "κίνητρο" σε βουλευτές για να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμο, μεθαύριο, αντίθετα στοχοποίησε όσους ψήφισαν ΠΑΡΩΝ, στις δύο προηγούμενες ψηφοφορίες και όσους το πράξουν και στην τρίτη ψηφοφορία, κατηγορώντας τους ότι διαπράττουν έγκλημα. Και όταν είπε έγκλημα, εννοούσε τις εκλογές, που σε οποιαδήποτε άλλη Δημοκρατία είναι τουλάχιστον φυσιολογικές!
Μίλησε πάλι για εκλογές στο τέλος του 2015, αν ψηφιστεί ο Σταύρος Δήμας, χωρίς να τις υπόσχεται κιόλας. Επίσης σε ότι αφορά τους χρυσαυγίτες, δεν αρνήθηκε επί της ουσίας την ψήφο τους για ΠτΔ, αν και παραδέχθηκε ότι οι φασίστες δεν θα τον ψηφίσουν, λέγοντας ότι αν το κάνουν, ας ψηφίσει όλη η αντιπολίτευση Δήμα ώστε να μην φανεί ότι οι νεοναζί έβγαλαν Πρόεδρο.Για να μην απορείτε, ποιος διακινούσε τα σενάρια τις προηγούμενες μέρες, είναι προφανές ότι το έκανε ο ίδιος ο Σαμαράς!
Αναρωτήθηκε αν είναι αυτό σήμερα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς κάνοντας επίθεση στην αντιπολίτευση που μιλάει για αποστασίες βουλευτών. Το ίδιο ερώτημα έχουμε και εμείς βέβαια, όταν βλέπουμε να περνάνε Μνημόνια με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, και τα ΜΑΤ να δέρνουν αλύπητα όποιον διαμαρτύρεται!
Ο Σαμαράς κατηγόρησε στο μεγαλύτερο μέρος τον ΣΥΡΙΖΑ, λες και μας κυβερνάει ήδη, αλλά επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκρουστεί με τους δανειστές και αυτό είναι επικίνδυνο για την χώρα. Δηλαδή ο Σαμαράς που έσκιζε μήνες τα μνημόνια, μάλλον ψέματα έλεγε, έτσι; Και βέβαια ξέχασε ότι επί των ημερών του η Ελλάδα είναι εκτός αγορών ήδη, και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί αντικειμενικά να μας βγάλει τώρα από αυτές!
Στο τέλος, είπε ότι αν και δεν θέλει τις εκλογές είναι σίγουρος ότι θα τις κερδίσει...Τα ίδια έλεγε και πριν τις ευρωεκλογές, βέβαια!

Δείτε την συνέχεια εδώ: anemosantistasis.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα