Κατηγορούμενος για δωροδοκία ο Μαρινάκης! (vids)

Αλυσιδωτές εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι επισήμως πλέον κατηγορούμενος από τον ανακριτή διαφθοράς για δωροδοκία στον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0!

H εκπομπή «Δίκη» στο ΣΚΑΪ....
αποκάλυψε πως το κατηγορητήριο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς έχει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως κατηγορούμενο για το ματς του Ολυμπιακού
με την Βέροια.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι: «οι πρόεδροι των δύο ομάδων συμφώνησαν με αθέμιτες ενέργειες να διαμορφώσουν το τελικό σκορ του αγώνα, ο οποίος περιλαμβανόταν σε στοιχηματικές διοργανώσεις και με τις πράξεις τους πέτυχαν τον σκοπό που επεδίωκαν».

Παράλληλα ο ανακριτής υπογραμμίζει: «O πρόεδρος της ΠΑΕ Βεροια Γέωργιος Αρβανιτίδης, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, πάντως πριν τις 6/1/2013, ημερομηνία διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια, συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος του ως άνω αγώνα, ήτοι να λήξει με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού, πλην όμως η γηπεδούχος ομάδα και παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Βέροιας ήταν αποδυναμωμένη λόγω απουσίας παικτών που εξέτιαν ποινές από κάρτες, δεν είχε καλή απόδοση, με αποτέλεσμα το ημίχρονο του αγώνα να λήξει ισόπαλο 0-0».

Μετά και από την συγκεκριμένη εξέλιξη, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση γιατί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έσπευσε να ασκήσει πειθαρχική δίωξη μόνο στην Βέροια και τον πρώην πρόεδρό της και όχι στους «ερυθρόλευκους» και τον Βαγγέλη Μαρινάκη! - See more at: http://www.sdna.gr/gr/egklimatiki-organosi/article/36185/katigoroumenos-gia-dorodokia-o-marinakis-vids/#sthash.OV2LCCvI.dpuf
Keywords
Τυχαία Θέματα