Καταγγέλει Ολυμπιακό Βόλου ο ΟΦΗ

Γνωστή έγινε η ομάδα που φέρεται να έχει πάρει άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα, παρά το γεγονός ότι οφείλει χρήματα σε παίκτη, σύμφωνα με έγγραφο που έχει στα χέρια της από χθες η ΠΑΕ ΟΦΗ. Αυτή φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος –σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η κρητική ομάδα- χρωστάει 130 χιλιάδες ευρώ στον Ερόλ Μπουλούτ.

Αναλυτικά αναφέρει ο ΣΠΟΡ FM Κρήτης... 

Σε
δύο μέτωπα στρέφει πλέον τις κινήσεις του ο ΟΦΗ, αλλά με κοινό στόχο την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Πέραν της έφεσης που θα καταθέσει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, προχωρά και σε καταγγελίες για παρατυπίες της επιτροπής.

Αφορμή για τις καταγγελίες είναι το έγγραφο που έχουν στα χέρια τους οι νομικοί και οι διοικούντες την Κρητική ΠΑΕ και αποκάλυψε την Τρίτη (24/5) το βράδυ ο Κρήτη Σπορ Fm 87,6, με το οποίο ΠΑΕ της Super League πήρε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, μολονότι οφείλει σε ποδοσφαιριστή 130 χιλιάδες ευρώ.

Ο παίκτης στον οποίο υπάρχουν οφειλές είναι ο Ερόλ Μπουλούτ, στον οποίο η πρώην ομάδα του ο Ολυμπιακός Βόλου, χρωστά το ποσό των 130 χιλιάδων ευρώ, ποσό που του οφείλει ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι το χρώσταγε και στις 31/12/2010 και δεν είχε καν ρυθμιστεί μέχρι τις 31/3/2011. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ όμως παρέκαμψε το σοβαρό αυτό θέμα και έδωσε άδεια κανονικά στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Την Τρίτη 24/5 το βράδυ ο Τούρκος ποδοσφαιριστής, συνοδευόμενος από μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ μετέβη σε συμβολαιογράφο του Ηρακλείου, όπου και εγγράφως ανέφερε για τις οφειλές που έχει προς το πρόσωπο του η ομάδα του Βόλου, έγγραφο το οποίο έχει από την Τετάρτη το πρωί στα χέρια του και ο Νίκος Μαχλάς ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα και με το οποίο προχωρά σε καταγγελία εις βάρος, τόσο του Ολυμπιακού Βόλου, όσο και της αρμόδιας επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Το έγγραφο και η κίνηση αυτή του ΟΦΗ, δεν βοηθά ουσιαστικά στην ανατροπή της εις βάρος του απόφασης.

Οι παράγοντες του ΟΦΗ αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης την Πέμπτη 26/5, μολονότι κάνουν προσπάθειες να το πάρουν νωρίτερα. Μόλις γίνει αυτό, άμεσα οι νομικοί της κρητικής ΠΑΕ, στηριζόμενοι στο σκεπτικό της απόφασης θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την απόρριψη του φακέλου, με έφεση που θα κατατεθεί στο διαιτητικό δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΗΓΗ: ΣΠΟΡ FM Κρήτης

Keywords
Τυχαία Θέματα