Και το θέατρο του παραλόγου, της βλακείας, της ανικανότητας και της λαμογιάς των πολιτικών των λαών και ειδικά των δικών μας, συνεχίζετε.

Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης
Μέσα σε μία γενικότερη ανικανότητα και λαμογιά παγκοσμίως, με αρχηγούς της βλακώδους αμετανόητης πολιτικής των κεφαλαίων, της Αμερικής, της Γερμανίας, του Ισραήλ και άλλους, όπως τους διεθνείς οργανισμούς της Μπίλτνεμπεργκ και των απανταχών Σιωνιστών, διαφόρων (Στοών), Αμερικανό-Ευραίων, μετατρέπετε παγκοσμίως η ΓΗ, σε ένα ατελείωτο μπουρδέλο. Αν και τα μπουρδέλα έχουν και κανόνες. Κλέβοντας λοιπόν, με το έτσι θέλω τον πλούτο άλλων χωρών, μετατρέποντάς τες και αυτές και τους λαούς τους σε φτωχοποίηση και εξαθλίωση, (διαλύοντας κάθε είδους εργασιακά δικαιώματα και
παροχές αποκτηθέντες μετά από αγώνες, κόπους και πολλά χρόνια), γιατί έτσι....... νομίζουν ότι τους συμφέρει, ξεσηκώνοντας τους λαούς σε αποίκηση- μετανάστευση και επαναστατικούς ξεσηκωμούς, χωρίς να αντιλαμβάνονται το κακό προηγούμενο που δημιουργείτε και σε αυτούς, αλλά και στις χώρες που πηγαίνουν, (βλέπε μουσουλμανικό κόσμο), μέσω πολιτικών ή και ιερατικών μαϊντανών των χωρών αυτών, (όπως για παράδειγμα τους δικούς μας πολικούς, σχεδόν όλους μετά τον Αντρέα Παπανδρέου και ειδικότερα τον γιό του Γεώργιο Παπανδρέου, τον Σημίτη, τον Καραμανλή, Παπαδήμο, Σαμαρά με σχεδόν όλους τους Υπουργούς τους και ιδικά των Οικονομικών, με αποκορύφωση τον Αλογοσκούφη, Παπακ/νου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Στουρνάρα, Χαρδούβελη ) και βλέπουμε, που λόγο της επιρροής της Αμερικής, δυστυχώς, ακολουθούν την λογική του πετάει ο γάιδαρος πετάει.
Μια πολιτική φαλιρισμένη, όπως και η χώρα από την οποία προέρχεται (Αμερική).
Εάν ήταν λίγο έξυπνοι και κοιτούσαν τα συμφέροντα της χώρας, θα έπρεπε αντί να ακολουθήσουν την λογική Μέρκελ, ενάντια της Ρωσίας, να πάνε με το μέρος της, όπως έκανε η Σερβία και η Τουρκία, για να μην βγουν χαμένες οικονομικά, ή ακόμα και με την Κίνα. Όμως φοβούνται τα αφεντικά τους.
Έτσι λοιπόν με όλους αυτούς τους άχρηστους στη πολιτική μεν, που ορισμένοι άλλαξαν και τα επίθετά τους για να αναρριχηθούν, (Βενιζέλος από Τούρκογλου, Σημίτης από Σμίτ) αλλά ικανότατους δε στο κλέψιμο και την λαμογιά, έφτασε ή χώρα και ό κόσμος εδώ που έφτασε, για χάρη της Αμερικής και της Γερμανίας. Και αντί να φορολογούν αυτούς που φοροδιαφεύγουν και κλέβουν συστηματικά το κράτος, όπως οι ίδιοι οι πολιτικοί της χώρας, (που αυτοελεγχόμενοι βγαίνουν ηθικοί και άμεμπτοι), ρίχνουν τα οικονομικά βάρη στο κόσμο, κοροϊδεύοντας τον ότι έτσι θα σωθεί. Έτσι βλέπουμε συμπτώματα εκτροχιασμού του πολιτικού συστήματος, όπως να αγοράζονται για τις ψήφους γενικότερα και ειδικότερα για τις προεδρικές εκλογές τώρα, για να μην χάσουν την βουλευτική σύνταξη, (που την παίρνουν στα 4 χρόνια και όχι στα 40 όπως οι κοινοί θνητοί) και φυσικά, όχι για το καλό του κόσμου, (κάτι που ο Σαμαράς το ξέρει καλά να το κάνει, όπως και όταν έριξε και την κυβέρνηση Μητσοτάκη), να ψηφίζουν μνημόνια χωρίς να τα διαβάζουν, να κάνουν κολοτούμπες για μία θέση στο κοινοβούλιο, ή Υπουργική όπως ο Γεωργιάδης, Βορίδης κ.λ.π. Και να οδηγούνται από συμφέροντα επιχειρηματικά, στα οποία είναι εμπλεκόμενοι και φοβούνται να μην τους βγάλουν τα άπλυτα στη φόρα, ή και γιατί πληρώνονται ορισμένοι από επιχειρηματίες, για να περνάει το δικό τους. Οπότε αναγκαστικά ενώ υπερφορολογούν τον κόσμο, να διαγράφουν δισεκατομμύρια στα συμφέροντα τα συγκεκριμένα. Όπως. (Κατά τα λεγόμενα του τύπου), Κόκκαλης INTRACOM 315.000.000 ευρώ ΨυχάρηςΔημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη 134.000.000 ευρώ 1. ΒαρδινογιάννηςMOTOR OIL 1.200.000.000 ευρώ 2. Βαρδινογιάννης STAR CHANEL 58.000.000 ΕΥΡΏ 3. Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Ψυχλαρης (ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ) MEGA TV 1.700.000.000 ευρώ Λιακουνάκος AXON HOLDINGS-EUROMEDIKA 819.900.000 ευρώ Κοντομινάς ALPHA TV 58.000.000 ευρώ Στέγγος ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ 22.900.000 ευρώ Ιωάννου Παρασκευαίδη J&PΑΒΑΞ 268.900.000 ευρώ Στασινόπουλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ 1.100.000.000 ευρώ Κανελλόπουλος ΤΙΤΑΝ 1.000.000.000 ευρώ NOVA FORTHNET 331.000.000 ευρώ MINOAN LINES 270.000.000 ευρώ Σύνολο 6.277.700.000 δισεκατομμύρια ευρώ Εκτός αυτών έχουν παραγραφεί στο πολλαπλάσια από, Λάτση, Βαρδινογιάννη, Γουλανδρή, Κανάλια τηλεοπτικά, Κατασκευαστικές και σε πολλούς άλλους επιχειρηματίες Περίσσεμα δηλαδή, για να καλυφτεί η τρύπα του οικονομικού δημοσιονομικού κενού, για τον προϋπολογισμού του 2015. Δεν χρειάζεται να έχει τελειώσει κανείς το Χάρβαρντ για να μπορέσει να νοικοκυρέψει κάποια πράγματα. Μόνο θέληση.
Θεωρείτε ότι έχουν διαγραφεί περί τα 10,5 δισεκατομμύρια από 13 μόνο επιχειρηματίες, εκτός των πολύ περισσότερων, που έχουν κλέψει οι πρώην Υπουργοί και βουλευτές. Εκτός των άλλων, όλη αυτή την κακοδιαχείριση των τραπεζών για την οποία χρεώθηκε ο ελληνικός λαός περί τα 270.000.000.000 δισεκατομμύρια, ήταν άδικη γιατί οι τράπεζες είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Ας τις έκλιναν, ή ας τις συγχώνευαν. Δεν ευθύνεται ο λαός για την κατάντια τους ούτε για την κακοδιαχείρισή τους.
Και ενώ σε άλλες χώρες βλέπουμε να μπαίνουν φυλακή πολιτικοί, ακόμα κα πρωθυπουργοί, ή επιχειρηματίες για τις κλεψιές τους, στην Ελλάδα κοντεύουμε να τους επιβραβεύουμε κιόλα, όπως την οικ. Παπανδρέου, που για να ωφεληθούν οικονομικά (CDS) και για να ωφεληθεί ακόμα περισσότερο ο κ. Σόρος και η οικ. Κλίντον, έσυραν την χώρα στη καταστροφή και μαζί με τον Σαμαρά είναι οι μεγαλύτεροι προεκλογικά ψεύτες που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα. Δεν φτάνει όμως αυτό, γιατί ενώ σε άλλες χώρες βλέπουμε πρωθυπουργούς να παραιτούνται από ευθιξία, στη χώρα μας το φτύσιμο φαντάζει σταγόνα δροσιάς. Προς χάριν της καρέκλας και της εκμετάλλευσης, (για χάρη των έξω) συνεχίζουν την καταστροφή. Και ενώ ακούμε όχι άλλες μειώσεις (και πάντα για τον κόσμο) σε μισθούς και συντάξεις, πρέπει να περιμένουμε πάντα το αντίθετο, για τί αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα θα έρθει και η πλήρης εισοπέδωση του ασφαλιστικού, γιατί έτσι βολεύει τους επιχειριματίες.
Βάζοντας σε θέσεις κλειδιά, ανίκανους αχυράνθρωπους, (ικανότατους όμως να κλέβουν), όπως Λιάπη, Αβραμόπουλο, Γιακουμάτο, Βούλτεψη, Χατζιδάκι, Γεωργιάδη, Ρουσόπουλο, Βουλγαράκι και άλλους για να μπορούν να κλέβουν για το καλό του κόσμου τον πλούτο της χώρας των ταμείων που άρχισε την εποχή του Κ. Καραμανλή του παππού από τα αποθεματικά των ΔΕΚΟ, (ζεστό χρήμα, με την υπόσχεση της στήριξης του κράτους), συνεχίστηκε επί Σημίτη, στο παίξιμο στο χρηματιστήριο την περιουσία των ταμείων, μετά επί Πετραλιάς, (στην ενοποίηση κάποιων ταμείων, για να απορροφηθούν τα αποθεματικά τους, από ελλειμματικά ταμεία), στην Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή του νεότερου, προχώρησε στον ΕΟΠΥΥ του Λοβέρδου, για να βολέψει τους δικούς του και τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Λ. Σπυρόπουλο, που ακόμα υπάρχει στη θέση και ολοκληρώθηκε επί Βενιζέλου (Τούρκογλου δηλαδή), όπου στις 8/3/12 έκλεψε τα αποθεματικά των ταμείων και ιδικά του ΤΣΜΕΔΕ, για να τα μετατρέψει σε ομολόγα την 12/3/12 και να τα κουρέψει στις 13/3/12, για να μην κουρευτούν τα πραγματικά ομόλογα των, Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γερμανικών και άλλων τραπεζών. Για το καλό μας. Αλλά από κόμματα που έχουν κατακλέψει την χώρα και τον κόσμο, όπως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν θέλουμε άλλο καλό. Ευχαριστούμε, αλλά φύγετε.
Και όλο αυτό σκηνοθετημένο, για να κάνουμε όλα αυτά τα μνημόνια, (προς χάρης των μεταρρυθμίσεων), τα οποία ακούνε στο όνομα, Μνημόνια, Δομική σύμβαση, Προληπτική γραμμή στήριξης και ποιός ξέρει πώς αλλιώς θα τα πούνε, για να συνεχίσουν την ισοπέδωση, η οποία περιορίζετε μόνο στο λαό, αλλά ποτέ στους δήθεν πολιτικούς της χώρας, οι οποίοι -συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα προνόμια τους ανενόχλητοι και να φορολογούνται ακόμα για το 30% των εισοδημάτων τους, (όσο για την ασυλία τους, ας αλλάξουμε κουβέντα) και ακόμα λιγότερο στους υπαλλήλους της βουλής, (οι οποίοι κατά τύχη, δουλεύουν με βάρδιες, γιατί δεν χωράνε στα γραφεία της βουλής), που είναι παιδιά τους, ανίψια τους και κάθε είδους υποχρέωση κολλητού. Οι πάρα πάνω πολιτικοί θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον στη φυλακή και όχι να ζουν και να βασιλεύουν όπως η οικ. Παπανδρέου για τα CDS και Σιούφα, οι οποίοι έχουν εταιρεία, που αγοράζει τα ακίνητα που εκποιούνται από τις τράπεζες, από ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν μετά την αγορά τους, ή και για την συντήρηση τους, ή ακόμα και για την διατροφή τους.
Και μην ξεχνάτε μια «ασήμαντη» είδηση-δήλωση του Χένρι Κίσινγκερ στον (οικονομικό Ταχυδρόμο) την (14/08/97), σε δημόσια ομιλία του στην Ουάσιγκτον πουείχε πει τα εξής. «Ο Ελληνικός λαός, είναι ατίθασος και για αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσος συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μην μας παρενοχλεί στην ανατολική Μεσόγειο, στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για εμάς και την πολιτική των ΗΠΑ».
Και κάτι που είπε ο τωρινός πρωθυπουργός της Τουρκίας Νταβούτογλου, (όπου ο Δικός μας Τούρκογλου, κατά κόσμο Βενιζέλος, ονόμασε τα 400 χρόνια της τουρκοκρατίας, πολιτιστική κληρονομιά για την χώρα μας), ότι δεν χρειάζεται να κάνουν πόλεμο με την Ελλάδα, γιατί φτάνει και μόνο το γεγονός, ότι θα την γεμίσουν με μουσουλμάνους μετανάστες.
Και αντί να κοιτάξουν, να βοηθήσουν την χώρα τους ορισμένοι δήθεν ηγέτες, βοηθούν τους ξένους, όπως ο Μπαρόζο, εξ αιτίας του οποίου, (ως ΝΑΤΟ και μετά ως ΕΕ), κατέστρεψαν το Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη κ.λ.π. για χάρη των πετρελαίων των χωρών αυτών και για να διατηρήσουν με τεράστιες αποδοχές (αφορολόγητες), εις βάρος του κόσμου, την καρέκλα, την κλεψιά και την κακοδιαχείριση, επιβραβευμένος, ό κάθε ένας από αυτούς τους άχρηστους (όπως ο μαϊντανός, ή ο τίποτα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν βαν Ρομπάι, εξ αιτίας του οποίου, πήγε να χωριστεί το Βέλγιο, σε Βαλονία και Φλάνδρα), με τεράστιες αποδοχές, πάρα πάνω θέσεις σε διεθνείς οργανισμούς, όπως (Κόφι Ανάν, Λαγκάρτν, Δαμανάκη, Μέρκελ αργότερα κ.λ.π.)μετονομαζόμενοι όλοι αυτοί οι σκουπιδοτενεκέδες της πολιτικής σε(Πολιτική Ελίτ), εξυπηρετώντας τα γνωστά συμφέροντα, των αμερικανών και της Μπιλντεμπεργκ Δεν είναι περίεργο πώς ξαφνικά ξέπεσαν οι περισσότεροι πολιτικοί και ιδικά της Ευρώπης, σε μία Ντεκαντανς όπως, με αρχηγούς τους δικούς μας πολιτικούς ανθέλληνες, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, Γαλλίας, Αγγλίας και άλλους, επηρεαζόμενους από βλακώδεις και κλέφτες πολιτικούς, όπως Γερμανίας και δορυφόρος αυτής, Ολλανδίας, Αυστρίας με αρχηγό την Μέρκελ και τον εξωγήινο Σόϊμπλε, με τις γνωστές οικονομικές πολιτικές τους, που έχουν βοηθούς όπως τον Λουξεμβούργιο και νυν πρόεδρο της Κομισιόν Γιούνγκερ, για της κλεψιές τους εις βάρος των άλλων, (όπως μη αναγνώριση των Γερμανών, για τις πολεμικές αποζημιώσεις και των Λουξεμβούργιων με τα τραπεζικά σκάνδαλα) και όλα αυτά, με φαντάσματα από πάνω τούς τον Κίσινγκερ της Μπίλτεμπεργκ.
Εσφαλμένες και καθοδηγούμενες πολιτικές, ιδικά από την Αμερικανική πολιτική, όπως η σχέση της Ευρώπης με την Ρωσία, στηρίζοντας (και ιδικά από τις δικές μας πολιτικές μαριονέτες Βενιζέλο-Σαμαράδες) τους Ναζιστές Ουκρανούς, που μπροστά τους, οι δικοί μας της ΧΑ είναι απλώς παρθένες, γιατί έτσι είχαν την εντολή από την Γερμανία και γιατί στα πετρέλαια της, στο διοικητικό συμβούλιο μπήκε ο γιός του Αμερικανού ........
Κάποτε όμως θα καταλάβουν, ότι δεν θα μπορούν να σταθούν πουθενά και θα διώκονται φοβούμενοι τις ζωές τους, όχι μόνο αυτοί οι πολιτικοί, αλλά και οι επιχειρηματίες αυτής της διαπλοκής. Αλλά τότε θα είναι αργά.
Οι πολιτικές καταστάσεις και επιλογές δεν σώζονται, ούτε με λαμόγια δημοσιογράφους, τύπου Πρετεντέρη, Οικονομέα, Καμπουράκη και γενικά όλους αυτούς τους καθοδηγούμενους του μεγάλου καναλιού κατ' αρχήν, ΑΝΤΕΝΑ, ΣΚΑΙ, κ.λ.π. για την παραπληροφόρηση του κόσμου, κατά το δοκούν του ΜΑΞΙΜΟΥ, ούτε από την δημιουργία καινούργιων κομμάτων, τύπου Μπαλτάκου, (που θα συνεργαστεί με τον άχρηστο και ανεπάγγελτο Γιό του Κων/νου Γκλύξμπουργκ του Πρώην Βασιλιά Νικόλαο, για να μπει στη πολιτική), και να κλέψει τους ψήφους της Χρυσής αυγής, ούτε κόμματα τύπου Ποτάμι (που είναι δημιούργημα του Μπόμπολα και του Οργανισμού Λαμπράκη), ούτε την εξαγορά των βουλευτών, για την εκλογή του Προέδρου της δημοκρατίας (που είναι ένας ακριβοπληρωμένος μαϊντανός), για να έχει σαμαράκι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος να κρατήσουν τις καρέκλες τους και να συνεχίζουν να οδηγούν την χώρα στη καταστροφή. Ευχαριστούμε, αλλά φύγετε, δεν θέλουμε άλλο να μας σώσετε. Εάν πραγματικά ήθελαν να ελαφρύνουν τον κόσμο από τα έξοδα, θα μπορούσαν να είναι 150 οι Βουλευτές και όχι 300, μαζί με τους ακριβοπληρωμένους χιλιάδες συμβούλους τους, αφού όπως και να έχει μας κάνουν ότι θέλουν οι δανειστές μας, ( το είδαμε από τις τελευταίες ακυρώσεις νόμων τελευταία), ούτε στη παρουσία του Πρίγκιπα Νικόλαου, μαζί με την Μαριάνα Βαρδινογιαννη στις πορείες, γιατί εάν ήθελαν και αυτοί να κάνουν κάτι για το καλό του κόσμου, καλά θα ήταν να πλήρωναν τους φόρους που τους αναλογούν, ή την εφορία για τα ακίνητα που αγοράζουν και απευθύνομαι στον πρώην Βασιλιά και να μη τα αγοράζει μέσο offshore εταιρείας, για να γλιτώσει τους φόρους όπως όλοι οι επιχειρηματίες, βασιλείς, χρηματιστές που έχουν ακίνητα στη περιοχή του Κρανιδίου, 220 περίπου τον αριθμό και 22.000 σε όλη την Ελλάδα.
Με εκτίμηση Γιώργος Κασιμάτης
Keywords
θεατρο, mega tv, alpha tv, minoan lines, χρυση αυγη, παπανδρεου, παπαδημος, σαμαρας, βενιζελος, στουρναρας, μερκελ, εκλογες, intracom, star, chanel, mega, axon, alpha, ολυμπιακη, τιταν, nova, forthnet, minoan, lines, υπουργοι, τραπεζες, ελλαδα, cds, ΔΕΚΟ, εοπυυ, λοβερδος, ΠΑΣΟΚ, τσμεδε, βουλη, εταιρεία, ηπα, νατο, λιβυη, βαν, γαλλια, ρωσία, αντενα, σκαι, μαξιμου, offshore, Αντωνης Σαμαρας, χρηματιστηριο, eurobank alpha, alpha eurobank, τραπεζα της ανατολης, λουκας παπαδημος, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, μειωση μισθων, εκλογες 2012, ολυμπιακοί αγώνες, εκλογες 2015, κομματα, βουλευτες, βγαινουν, χωρες, ρωσία, ακινητα, αντενα, αφγανισταν, βελγιο, γερμανια, διατροφη, δορυφορος, εφορια, ιρακ, ισραηλ, κινα, ομολογα, σκαι, τιταν, τσμεδε, τυχη, alpha, alpha tv, axon, cds, chanel, mega, mega tv, minoan lines, minoan, star, αγορα, αγωνες, ανιψια, βαλκανια, βοριδης, γαιδαρος, γεγονος, γλωσσα, γραφεια, δαμανακη, δυνατοτητα, δυστυχως, δηλωση, δομικη, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκτιμηση, εξοδα, εποχη, επρεπε, εταιρεία, θρησκεια, ιωαννου, ομιλια, κασιματης, κυβερνηση, κισινγκερ, λογο, μαξιμου, μπομπολας, νατο, παντα, ολυμπιακη, ονομα, ουασιγκτον, παιδια, σερβια, συγκεκριμενα, συντηρηση, συνταξη, σημιτης, σορος, στη φορα, τουρκια, φυλακη, συμπτωματα, φαντασματα, φυσικα, φτανει, φτυσιμο, φορα, χρημα, ψευτες, απλυτα, βαν, δικαιωματα, ηγετες, χωρα, intracom, κλεφτες, lines, μπροστα, offshore, θεσεις
Τυχαία Θέματα