Ιταλική εταιρία βάζει το Facebook μέσα στο αμάξι σας

Το συγκεκριμένο λογισμικό αποτελεί μια άρτια ολοκληρωμένη προσπάθεια της Ιταλικής εταιρείας ώστε να γίνει το κινητό σας τηλέφωνο εξάρτημα του αυτοκινήτου.Ας δούμε βήμα, βήμα πως γίνεται αυτό: Πρώτα απ’ όλα κατεβάζεται στο κινητό σας τη δωρεάν εφαρμογή U Connect live. Αφού κάνετε την απαραίτητη.... εγγραφή του κινητού σας στο U Connect Live συνδέετε τη συσκευή σας μέσω Bluetooth με την κεντρική οθόνη
του αυτοκινήτου.

Ας υποθέσουμε ότι εν στάση πάντα αποφασίζεται μέσω της οθόνης να πραγματοποιήσετε μια κλήση. Όλες οι επαφές σας είναι διαθέσιμες και μόλις πατήσετε το σχετικό κουμπί, εμφανίζεται αν υπάρχει διαθέσιμη στο κινητό σας και η φωτογραφία του ανθρώπου που καλείται.
Υπάρχει η λειτουργία eco Drive που καταγράφει τον τρόπο οδήγησής σας και σας βοηθάει να οδηγήσετε πιο οικονομικά αν το επιθυμείτε. Μέσω του συστήματος πλοήγησης και της εφαρμογής Tom Tom σας έρχονται πολλές απευθείας ενημερώσεις.

Όταν δεν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο μπορείτε να δείτε μέσω της εφαρμογής U Connect την κατάσταση του αυτοκινήτου όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, στη συντήρηση και άλλα.
Κατά τη διάρκεια της κίνησης μπορείτε να δώσετε στίγμα μέσω Facebook (check in) για το που βρίσκεστε αλλά και να δείτε τα μηνύματά σας (σ.σ: μόνο όταν είστε σταματημένοι). Επιπλέον προβάλλεται στην οθόνη το Twitter, τα νέα του Reuters και άλλες εφαρμογές.
Για όσους λειτουργούν με λογισμικό ios υπάρχει διαθέσιμη και η τεχνολογία Siri όπου μπορεί να δώσετε φωνητικές εντολές ή να υπαγορεύσετε μηνύματα.

Είναι βέβαιο πως η συνύπαρξη με το Fiat 500S με αυτή την οθόνη αφής HD 7 ιντσών αλλά και το προηγμένο λογισμικό U Connect Live αποτελεί μια τελείως διαφορετική διαδραστική εμπειρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα