Η ελληνική Νobacco... εισέβαλε (ατμίζοντας) στη Γερμανία

Το πρώτο της κατάστημα στη Γερμανία άνοιξε η Nobacco την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στην πόλη Έσσεν. Η γερμανική αγορά αναπτύσσεται με τη μέθοδο franchise και η συμφωνία αφορά το κρατίδιο Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας με ορίζοντα το άνοιγμα έξι καταστημάτων την επόμενη τριετία.

Με το νέο σημείο στο Essen η Nobacco έχει ολοκληρώσει το πλάνο ανάπτυξής της για το 2016...
, με 22 νέα καταστήματα μέσα στη χρονιά και με τη συνεργασία
στα ΕΛΠΕ σε 15 σημεία, όπου οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν αναλώσιμα και κυρίως υγρά αναπλήρωσης.

Πέρα από την Γερμανία, η Nobacco, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα που φτάνουν αυτή τη στιγμή τα 65, ενώ πριν από λίγους μήνες εγκαινίασε τα πρώτα 2 της καταστήματα και στη Ρουμανία. Συγκεκριμένα, ξεκινώντας με ένα pavilion στο εμπορικό κέντρο AFI Palace Cotroceni στο Βουκουρέστι και συνεχίζοντας με το πρώτο Nobacco Shop στο εμπορικό κέντρο Parklake, η εταιρεία σχεδιάζει τη δημιουργία δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ρουμανία.

Το άλμα εξωστρέφειας της NOBACCO, έρχεται να επισφραγίσει μία πορεία 8 χρόνων ανάπτυξης για μια εταιρεία, που εκτός των άλλων, , συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την παραγωγή των υγρών αναπλήρωσης και πρόσφατα εγκαινίασε την λειτουργία του Nobacco Design Center για τον σχεδιασμό και την παραγωγή καινοτόμων συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα