Ενημερώθηκε ο Ουζουνίδης-Την Πέμπτη η επιτροπή σωτηρίας

Συνομιλία με συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να ενημερωθεί πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στην ΠΑΕ μετά την απόφαση του πρώτου να αποχωρήσει. Δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει και προσωπική επαφή των δύο ανδρών.

Στην ΠΑΕ έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες διαδοχικές συσκέψεις...
, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκύπτουν, με βασικό μέλημα την εύρεση χρημάτων για να πληρωθούν οι διακανονισμοί και να μην τεθεί ο σύλλογος αρχικά υπό την επιτήρηση της UEFA. Πιθανότατα την
Πέμπτη θα συσταθεί η επιτροπή σωτηρίας, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου σε ηγετική θέση, που θα αναλάβει να έρθει σε επαφή με οικονομικά ισχυρούς φίλους της ομάδας αλλά και να συσπειρώσει τους φιλάθλους κάτω από ένα πλάνο προκειμένου να αντιμετωπιστούν σε πρώτο πλάνο οι άμεσες οικονομικές ανάγκες.

Ο Εβρίτης προπονητής είναι εμφανώς προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν, ωστόσο δεν δείχνει διάθεση να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να παραιτηθεί, αλλά είναι αποφασισμένος να παλέψει να κρατήσει την ομάδα και τους παίκτες του προσηλωμένους στο καθήκον.
Keywords
Τυχαία Θέματα