Έκτακτο! Θα ανακοινωθούν εκλογές;;;

Με αφορμή την σημερινή γενική απεργία, ο Γερμανικός τύπος, σχολιάζει όλες τις κινητοποιήσεις και αναφέρει ότι απεργούν σχεδόν όλα τα επαγγέλματα.
Από την πλευρά της η γερμανική εφημερίδα Bild, υποστηρίζει ότι είναι ζήτημα χρόνου να ζητήσει διάλυσει της Βουλής και εκλογές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας....

Χωρίς
να κατονομάζει τις πηγές της η «Bild», έχει σημερινό τίτλο: «Νέες εκλογές στην Ελλάδα;».

«Εάν πράγματι γίνουν εκλογές θα είναι η τρίτη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο που θα οδηγηθούν οι Έλληνες στις κάλπες. Ο Τσίπρας απέτυχε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα να εξασφαλίσει πλειοψηφία για να περάσει τις μεταρρυθμίσεις στη βουλή»,γράφει το δημοσίευμα, που υποστηρίζει ότι πρόκειται για επιβεβαιωμένες πληροφορίες από πηγές.
«Η προσπάθεια του μαρξιστή Τσίπρα να βρει νέους εταίρους για να αντικαταστήσει το ακροδεξιό κόμμα των AΝΕΛ, απέτυχε», σχολιάζει επίσης η εφημερίδα, που προμηνύει εκλογές την Άνοιξη.

«Aλέξης, ο νικητής! Σε καμία περίπτωση! Ο Τσίπρας είναι ο μεγάλος χαμένος της Ευρώπης» γράφει την ίδια ώρα, το περιοδικό "Focus".
Στη σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού αναφέρεται ότι: «Οι Έλληνες διαδηλώνουν για τις μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση. Η σημερινή θα είναι μία από τις μεγαλύτερες δράσεις των τελευταίων ετών... με τον Έλληνα πρωθυπουργό να προειδοποιεί κατ΄επανάληψη ότι, χωρίς μεταρρυθμίσεις δεν θα υπάρχουν σε λίγο καιρό συντάξεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα