Εκλογές, ξεπουλήματα και ανάπτυξη… Και όποιος τσιμπήσει

Μας μπήκε… και το 2014 με όλους τους κρυφούς νόμους να ξεπηδάνε από όλες τις πλευρές καταπατώντας κάθε ίχνος αξιοκρατίας και ανθρωπισμού. Βέβαια το 2013 ήταν η χρονιά που μας άλλαξε τα φώτα!!! Αλλά και η φετινή χρονιά όμως στόχο έχει να μείνουμε χωρίς φώτα!!!!Η κυβέρνηση πρέπει να πληρώσει 28,7 δισ. ευρώ για τοκοχρεολύσια, ενώ θα πάρει δάνεια 17,5 δισ.Άραγε από πού θα βρει τα λεφτά που της λείπουν; Από τον άμαχο πληθυσμό βέβαια… Και ας λένε, άλλα λένε και άλλα κάνουν… Άλλωστε οι διαχειριστές της σήψης και της διαφθοράς δεν έχουν κανένα λόγο να αγγίξουν τη λυδία λίθο του προβλήματος της διαφθοράς.
Και
όχι μόνο δεν τα αγγίζουν αλλά βάζουν και το δικό τους δάχτυλο μέσα σε αυτό... Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε το ξεπούλημα της χώρας μας συνεχίζεται ενώ τώρα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ έχει σειρά η Θράκη… Το πουλάμε το κορμί πατριώτη!!! Η διάθεση ξεπουλήματος της Ελλάδας, καταγράφεται (και επίσημα) στο site του ΤΑΙΠΕΔ. Επισκεφθείτε το!
Βέβαια σε μας λένε άλλα ντα άλλα… Αλλά εσείς μην ψήνεστε με αυτά που προπαγανδίζουν Προσπαθούν να μπερδέψουν τον κοσμάκη του λένε ότι θα θελε να ακούσει… Άλλωστε σε τρεις μήνες έχουμε και εκλογές. Γι αυτό και τα ψέματα θα έχουν από εδώ και στο εξής την τιμητική τους!!!Την απαρχή έκανε και πάλι ο Πρωθυπουργός μας μετά το παλαιό success story τώρα μας λέει ότι «έρχεται και η ανάπτυξη… με λίγα λόγια θα φάτε». Και άλλα τέτοια κουλά. Μην γελάτε. Τι να κάνει ο άνθρωπος πρέπει να μαζέψει και τα ψηφαλάκια ένα ένα!!! Και όποιος τσιμπήσει… και ότι του κάτσει!!!
Δυστυχώς τα γνωστά καραγκιοζιλίκια παρουσία των πεφωτισμένων αρχηγών δεν θα μας λείψουν ούτε αυτή τη χρονιά...
topontiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα