Διασυρμός χωρίς τέλος - Γελοιοποιήθηκε για άλλη μια φορά η ακροδεξιά ιστοσελίδα parapolitika.gr

«Άθλια συκοφαντία» χαρακτηρίζει το υπουργείο Ναυτιλίας και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika.gr στο οποίο αναφέρεται πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι «όμηρος» του υπουργού.

Σύμφωνα με το... γραφικό έως αστείο ρεπορτάζ που μετέδωσαν τα
parapolitika.gr, «παρά το γεγονός ....
ότι ο Αλέξης Τσίπρας φρόντισε από την πρώτη κι όλας στιγμή να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς τον συνεργάτη του, ο κ. Κουρουμπλής όχι μόνο δεν έδειξε διάθεση να υπακούσει στις εντολές του πρωθυπουργού.

«Απεναντίας, φέρεται να έχει απαντήσει στο καθολικό αίτημα για παραίτηση με την εξής φράση: Εγώ δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Αν όμως αποτολμήσει ο Τσίπρας να με "φάει", τότε θα ανεξαρτητοποιηθώ.», συνεχίζει το δημοσίευμα.

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί κοινή συκοφαντία», απάντησε το υπουργείο Ναυτιλίας.

«Ο οχετός της αντιπολίτευσης δεν έχει τέλος. Αφού έπεσε στο κενό η απόπειρα σπίλωσης του ονόματος Κουρουμπλή με βάση τις ενέργειες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, γύρω από το Ναυάγιο του Αγία Ζώνη 2, επιστρατεύτηκαν νέες, δημοσιογραφικού τύπου αθλιότητες και αλητείες, περί δήθεν εκβιασμού του πρωθυπουργού από τον Υπουργό Ναυτιλίας», τονίζει ενώ προσθέτει: «Πρόκειται για ψεύτικο και φανταστικό δημοσίευμα όπως τα παραμύθια της Χαλιμάς».

Μάλιστα, υπάρχει και δήλωση του Παναγιώτη Κουρουμπλή. «Η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι διάφανη και η πορεία μας κοινή, με στόχο να βγει η χώρα από τη μέγγενη των δανειστών και των εκβιαστών και να καταργηθούν οι ανισότητες στην ελληνική κοινωνία. Μια τέτοια σχέση καμία λάσπη δεν την αγγίζει».
Keywords
Τυχαία Θέματα