400.000 ευρώ σε Σαμπάνιες για τον Ρέμο στη Μύκονο!

Η Μύκονος είναι ίσως η μόνη περιοχή στην Ελλάδα που δεν «καταλαβαίνει» από οικονομική κρίση. Στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο «Νammos» το βράδυ της Κυριακής έγινε το αδιαχώρητο...

Περισσότερα από 1.500 άνθρωποι χόρεψαν, τραγούδησαν, αλλά και άνοιξαν σαμπάνιες συνολικής αξίας 400.000 ευρώ!
Το ποσό αυτό προκύπτει από τις αποδείξεις που κόπηκαν εκείνο το βράδυ, υπό το φόβο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Είναι γνωστή η υπόθεση του κλαμπ – εστιατορίου στη Ψαρού της Μυκόνου, στο οποίο ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε δώσει συναυλία και το 2009, χωρίς να κοπεί από την επιχείρηση ούτε μία απόδειξη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αφορμή για τον έλεγχο δεν αποτέλεσε η περιβόητη μάχη του κράτους κατά της φοροδιαφυγής, αλλά το… τραπέζι που είχε κλείσει συγγενικό πρόσωπο υπουργού και το οποίο δόθηκε σε άλλη παρέα.

Το πρόσωπο αυτό μην αντέχοντας την προσβολή, έβαλε τα μεγάλα μέσα και σε χρόνο ρεκόρ ξεκίνησε έλεγχος στα βιβλία της επιχείρησης, που αποκάλυψε την τεράστια φοροδιαφυγή.

Πιστεύοντας, λοιπόν, ότι θα βγάλουν «λαβράκι», έξι «ράμπο» του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν έφοδο το βράδυ της Κυριακής στο «Nammos», χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Η πρώτη ομάδα μπήκε στο κλαμπ – εστιατόριο στις 12:30.

Όπως όμως διαπίστωσαν, το κατάστημα έκοβε κανονικά αποδείξεις. Περίπου στις 2:30 οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ αποχώρησαν.

Έπειτα από 45 λεπτά πραγματοποίησαν έφοδο τρεις άλλοι συνάδελφοί τους.

Το πάρτι είχε ανάψει για τα καλά και οι πανάκριβες σαμπάνιες έφταναν στα τραπέζια ακόμη και με καροτσάκια της οικοδομής!

«Φωτιά» όμως είχε πάρει και η ταμειακή μηχανή, που έκοψε αποδείξεις συνολικής αξίας 400.000 ευρώ!

Η δεύτερη ομάδα των ελεγκτών αποχώρησε γύρω στις 5 το πρωί, χωρίς να καταγράψει κάποια παράβαση. Φαίνεται ότι κάποιοι – έστω και με το άγριο – έβαλαν μυαλό.
Keywords
Τυχαία Θέματα