Τώρα υπάρχει και δεύτερο SCG 003 [w/video από τις δοκιμές στην Ιταλία]

Τώρα, υπάρχουν δύο SCG 003 στον κόσμο. Και τα δύο, είναι ντυμένα με ελαφρύ καμουφλάζ και δοκιμάζονται στην Ιταλία, όπως θα δεις και στο video που ακολουθεί.

Η Scuderia Cameron Glickenhaus, μετά το SCG003 με αριθμό chassis 001, ετοίμασε και το 002 με τα δύο αγωνιστικά/πολιτικά οχήματα να κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο πριν πατήσουν για πρώτη φορά στο Nurburgring και πριν

κάνουν και το αγωνιστικό ντεμπούτο τους στον 24ωρο αγώνα εκεί. Να θυμίσουμε πως έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι στην αγωνιστική του μορφή, κινείται από έναν twin-turbo V6 της Honda ενώ στην πολιτική, κινείται από έναν twin-turbo V12. Παρότι το κείμενο του video γράφει ότι ο V6 είναι αυτός του νέου NSX, η ομάδα το διαψεύδει κατηγορηματικά λέγοντας πως είναι “λάθος του blogger”.

Όπως και να έχει, το αυτοκίνητο μπορεί να μοιάζει με LMP, αλλά στην πραγματικότητα, έχει κατασκευαστεί ώστε να πληροί τους κανονισμούς της GT κατηγορίας. Μπορείς να ακούσεις κάποια μέλη της ομάδας αλλά και το αυτοκίνητο, στο video που τραβήχτηκε στην Vallelunga:

Keywords
Τυχαία Θέματα