Το νέο Subaru Tribeca ενδεχομένως να μοιάζει ως μια μεγάλη έκδοση του Outback

Ο Nobuhiko Murakami, αντιπρόεδρος του παγκόσμιου marketing της Fuji Heavy Industries, μητρικής εταιρίας της Subaru με δηλώσεις του αποκάλυψε λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει το Tribeca. Οι Ιάπωνες θέλοντας να αντιμετωπίσουν τον ισχυρό ανταγωνισμό της κατηγορίας με τα Honda Pilot, Nissan Pathfinder

και Toyota Highlander, σκέφτονται για το αν ο σχεδιασμός του θα μοιάζει αρκετά με αυτόν τον Outback, ή θα διαθέτει έναν μοναδικό, εντελώς νέο σχεδιασμό.

Η απόφαση δεν έχει ληφθεί για την ώρα, με το νέο μεγάλο SUV της Subaru να διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, στοχεύοντας κυρίως την Αμερικανική αγορά.

Στις σχετικές ειδήσεις, η ελληνική αντιπροσωπεία της Subaru ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα για το XV 1.6 με το μηχανικό κιβώτιο. Αυτό διαθέτει τρεις επιλογές:

Χρηματοδότηση με άτοκο διακανονισμό: 50% προκαταβολή και έως 50 άτοκες δόσεις.Χρηματοδότηση με πολύ χαμηλό επιτόκιο 0,95%, προκαταβολή από 30% και έως 72 δόσεις.Με αγορά τοις μετρητοίς παρέχεται έκπτωση 2.000€.

Η μηνιαία δόση ξεκινά από τα 186 ευρώ και ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Δελτίο Τύπου

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SUBARU XV 1.6MT

Καλά νέα για τους fans της τετρακίνησης!

Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE, ο νέος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Subaru στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ένα καινούργιο και ευέλικτο προωθητικό πρόγραμμα για το ΜΥ14 Subaru XV 1.6 με μηχανικό κιβώτιο. Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της μάρκας να αποκτήσουν το 1600άρι Subaru XV με το μηχανικό κιβώτιο με 3 διαφορετικές προτάσεις:

1) Χρηματοδότηση με άτοκο διακανονισμό: 50% προκαταβολή και έως 50 άτοκες δόσεις.2) Χρηματοδότηση με πολύ χαμηλό επιτόκιο 0,95%, προκαταβολή από 30% και έως 72 δόσεις.3) Με αγορά τοις μετρητοίς παρέχεται έκπτωση 2.000€.

Με τη χαμηλότερη δόση να ξεκινά από 186€ το μήνα, το Subaru XV γίνεται εξαιρετικά προσιτό και όντας ετοιμοπαράδοτο αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο προγραμματισμού των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Είτε αφορά τους ιδιοκτήτες μικρών σκαφών, είτε τους surfers που αναζητούν την πιο απομονωμένη και… ανεμοδαρμένη παραλία, το Subaru XV με το μηχανικό κιβώτιο (και με κοντές σχέσεις) αποτελεί το ιδανικό μέσο.

Το προωθητικό πρόγραμμα, που ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, επικοινωνείται μέσω της σελίδας Subaru Greece στο Facebook, του εταιρικού site www.subaru.net.gr και μέσω αποστολής Newsletter.

Keywords
Τυχαία Θέματα