Το νέο Opel Insignia συνεχίζει τις δοκιμές

H Opel εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο νέο Insignia το οποίο και θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2017. Το σεντάν της γερμανικής εταιρίας θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Global Epsilon της GM, με τις διαστάσεις του οικογενειακού μοντέλου να μεγαλώνουν κατά 15 εκατοστά σε μήκος, με το μεταξόνιο να αυξάνεται κατά 10 εκατοστά, προσφέροντας

έτσι περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες, αλλά και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Σχεδιαστικά θα αντλεί αρκετές λεπτομέρειες από το Monza concept, κάνοντας το μοιάζει περισσότερο σαν ένα μεγάλο τετράθυρο coupe. Θα είναι διαθέσιμο τόσο σε σεντάν όσο και σε estate έκδοση, με το βάρος του να μειώνεται έως και κατά 200 κιλά, κάτι που θα αντικατοπτρίζεται τόσο στις μειωμένες καταναλώσεις, όσο και στη καλύτερη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στον δρόμο.

Μηχανικά θα φορέσει μια γκάμα νέων και αναβαθμισμένων τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, head-up display, καθίσματα με λειτουργία μασάζ, το σύστημα OnStar, όπως επίσης και υψηλής ποιότητας δερμάτινες επενδύσεις. Ανάμεσα στους κινητήρες θα συναντάμε έναν νέο bi-turbodiesel απόδοσης 160 ίππων. Η κίνηση θα μεταφέρεται είτε στους μπροστά, είτε και στους τέσσερις τροχούς, με την Opel να προσφέρει τόσο μηχανικά, όσο και κλασσικά αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Η κορυφαία έκδοση του, η OPC θα φορέσει έναν εξακύλινδρο V6 turbo κινητήρας βενζίνης, ο οποίος φημολογείται πως θα παράγει περισσότερα από 400 άλογα.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα