Το Volvo V40 “Αυτοκίνητο του 2013″

Το νέο Volvo V40 ψηφίστηκε ως το “Αυτοκίνητο του 2013” από την Επιτροπή “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα”. Το Volvo V40 ξεχώρισε ανάμεσα από 11 υποψήφια μοντέλα που συμμετείχαν στην τελική φάση, τα οποία είχαν προκριθεί από το σύνολο των νέων μοντέλων που παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά το 2012.

Το νέο Volvo V40 κατέκτησε την πρώτη θέση με 91 βαθμούς και ακολούθησαν τα Hyundai i30

με 65, το Honda Civic με 63, το Opel Mokka με 54, το Volkswagen Golf με 52. Την ενδεκάδα συμπλήρωσαν – με σειρά κατάταξης – τα Peugeot 208, Seat Mii/Skoda Citigo/VW up!, BMW Σειρά 3, Audi Α3, Fiat Panda και Renault Twingo.

Εκ μέρους της Volvo Car Hellas το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Πετούλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της επιτροπής πρόσθεσε:

Ήδη από τα πρώτα στάδια εξέλιξης του νέου V40 ήταν εμφανές ότι η Volvo είχε μεγαλεπήβολα σχέδια για το νέο μοντέλο! Παράλληλα, γρήγορα διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία θα ερχόταν αντιμέτωπη με αδυναμία κάλυψης της ζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, ακριβώς λόγω της ποιότητας του αυτοκινήτου, κάτι που οδήγησε στην απόφαση να αναβληθεί για αργότερα η παρουσίαση του V40 στις Η.Π.Α., τον Καναδά και την Κίνα. Παρόλη την ύφεση που πλήττει την ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου, η ζήτηση στην Ευρώπη για το νέο V40 είναι ήδη κατά 20% και πλέον μεγαλύτερη από αυτήν που είχε προβλέψει αρχικά η Volvo Cars. Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι ακόμα καλύτερη, με τις παραγγελίες να υπερβαίνουν κατά 50% τις αρχικές μας προβλέψεις και όλη την διαθέσιμη για την Ελλάδα παραγωγή για το 2012 να είναι sold out! Το V40 έχει πραγματικά θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και ο τίτλος Αυτοκίνητο του 2013 θεωρούμε ότι θα τον ανεβάσει ακόμα ψηλότερα!

Η Volvo παράλληλα ανακοίνωσε και τις τιμές του V40 MY2013, το οποίο συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης, ξεκινά από τις ε 20.970 ευρώ στο επίπεδο εξοπλισμού Optimum. Το βασικό εξοπλισμό του V40 μπορείς να τον βρεις εδώ, ενώ τις τιμές εδώ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα