Το VW Gol GT Concept έκανε ντεμπούτο στο Σάο Πάολο

Όχι, δεν έγινε κάποιο λάθος στον τίτλο. Μιλάμε για το Volkswagen Gol, ένα μοντέλο ελαφρώς μικρότερο από το VW Polo αποκλειστικά για την Λατινική Αμερική και όχι για το Volkswagen Golf! Το Gol GT Concept λοιπόν, είναι ένα πρωτότυπο που εξελίχθηκε από την VW Βραζιλίας ως “δώρο για τους πελάτες και τη νέα γενιά

οπαδών του αυτοκινήτου” όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Carlos Pavone της Volkswagen.

Για να κάνει το δώρο όσο πιο εντυπωσιακό γίνεται, η Volkswagen Βραζιλίας τοποθέτησε νέους, sport προφυλακτήρες –o εμπρός με lip spoiler και LED φώτα ημέρας, ο πίσω με διαχύτη-, νέα LED εμπρός φωτιστικά σώματα, “φιμέ” πίσω φωτιστικά σώματα, διπλή απόληξη της εξάτμισης, ζάντες ελαφρού κράματος “Serror” 18 ιντσών και φυσικά, έβαψε το Gol GT Concept σε αυτό το όμορφο, Grey Volcano χρώμα που συνδυάζεται με Lava Red πινελιές σε κάποια σημεία του αμαξώματος και μαύρες σε άλλα.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, το Gol GT Concept εξοπλίστηκε με νέα, sport καθίσματα, νέο τιμόνι, ανασχεδιασμένες πόρτες, αλουμινένια πεντάλ και άφθονα σήματα. Η Volkswagen δεν αναφέρει πουθενά τα μηχανικά του μοντέλου, αλλά αν τελικά αποφασιστεί να περάσει στην παραγωγή, τότε ο κινητήρας με τις μεγαλύτερες πιθανότητες δεν είναι άλλος από τον 1000άρη TSI με τα 125 άλογα.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα
VW Gol GT Concept, Σάο Πάολο,VW Gol GT Concept, sao paolo