Το 2017 το μικρό SUV της Hyundai

Η Hyundai ετοιμάζεται να μεγαλώσει την γκάμα των SUV οχημάτων της και να παρουσιάσει ένα νέο αυτοκίνητο στην ανερχόμενη κατηγορία των μικρών SUV. Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί κάτω από το νέο Tucson και θα έχει βασικό στόχο το Nissan Juke αλλά και τα Renault Captur και το Peugeot

2008.

Το νέο SUV θα βασίζεται στην πλατφόρμα του i20 και θα διαθέτει τους κινητήρες που είδαμε στο νέο i30, όπως τον νέο τρικύλινδρο 1000αρή σε δύο αποδόσεις, τον 1,4 turbo καθώς και τον 1,6 λίτρων ντίζελ σε διάφορες αποδόσεις. Το αυτοκίνητο θα βασίζεται στο Intrado concept που παρουσίασε η εταιρεία το 2014, που έδειχνε τις σχεδιαστικές γραμμές που θα ακολουθήσει η εταιρεία στο μέλλον, με την νέα εξαγωνική μάσκα να κάνει πρεμιέρα στο νέο i30 και θα την δούμε αργότερα στο facelift του i20.

To i20 SUV θα παρουσιαστεί μέχρι τα τέλη του 2017 και ίσως αντικαταστήσει και το πολυμορφικό ix20, το οποίο αναμένεται να σταματήσει η παραγωγή του, μιας και οι πωλήσεις στην συγκεκριμένη κατηγορία μειώνεται συνεχώς. Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί το όνομα του νέου SUV, αλλά αυτό μάλλον δεν θα περιέχει το “ix” αφού η εταιρεία ετοιμάζεται να τα καταργήσει.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα