Τι δουλειά έχουν έξι Rolls-Royce σε πίστα;

Ίσως το τελευταίο αυτοκίνητο που θα περίμενες να δεις μέσα σε μια πίστα θα ήταν ένα μοντέλο της Rolls-Royce, αλλά οι Ghost και Wraith Black Badge δεν είναι συνηθισμένες Rolls.

Οι “μαύρες” εκδόσεις που παρουσιάστηκαν στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα, με τις ζάντες να συνδυάζουν το κράμα αλουμινίου με τα ανθρακονήματα, ενώ η Αγγλική εταιρία προχώρησε μέχρι και στο μαύρισμα του Spirit of Ecstacy για να δώσει το απόλυτο μαύρο

look στις Ghost και Wraith.

Όσον αφορά στο εσωτερικό των Black Badge Edition, η Rolls-Royce χρησιμοποίησε διακοσμητικά που είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και αλουμίνιο, άλλαξε τον σχεδιασμό του ρολογιού, έβαψε τον έναστρο ουρανό του αυτοκινήτου μαύρο και επένδυσε τα καθίσματα με ποιοτικό, δίχρωμο δέρμα.

Περιέργως όμως, η Rolls-Royce δεν σταμάτησε εκεί! Ενώ η εταιρία δεν μας έχει συνηθίσει σε βελτιώσεις των μηχανικών των μοντέλων της σε τέτοιου είδους εκδόσεις, ο twin-turbo V12 των 6.6 λίτρων που κινεί την Wraith αποδίδει τα ίδια άλογα (624) αλλά παράγει 70 επιπλέον Nm ροπής, που σημαίνει ότι παράγει πλέον 870 Nm. Όσον για τον κινητήρα της Ghost, αυτός παράγει 40 άλογα (664 συνολικά) και 60 Nm (860) επιπλέον! Επίσης, η αερανάρτηση διαθέτει νέες ρυθμίσεις, τα εμπρός φρένα είναι μεγαλύτερα και το 8-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο εκτελεί τις αλλαγές ταχύτερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα