Στις 24 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της ανανεωμένης Alfa Romeo Giulietta

00:31 9/2/2016 - Πηγή: AutoBlog

Σε 15 ημέρες από σήμερα η Alfa Romeo θα μας παρουσιάσει την αρκετά ανανεωμένη Giulietta. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης του 2010, και έξι χρόνια αργότερα η ιταλική εταιρία θα μας δείξει το μοντέλο που θα μείνει στην αγορά τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2017, όπου λογικά θα λανσαριστεί η δεύτερη γενιά της Giulietta η οποία φημολογείται έντονα ότι θα είναι

πισωκίνητη.

Από μια φωτογραφία που έχει διαρρεύσει, έχουμε δει ότι το ανανεωμένο hatchback έχει αποκτήσει αισθητά μεγαλύτερο θυρεό, με το νέο μπροστά προφυλακτήρα και τη νέα γρίλια να έχουν σημαντικές επιρροές από την Giulia, κάνοντας το μεσαίο ιταλικό hatchback ακόμα πιο όμορφο.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ξέρουμε ότι στο εσωτερικό θα υπάρχει νέο τιμόνι, νέες επενδύσεις, νέα διακοσμητικά και την τελευταία γενιά του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect. Τέλος, μηχανικά θα φοράει τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και diesel που συναντάμε σήμερα στη γκάμα της, με τον 1.6 Μultijet II 120 ίππων να αποκτά το αυτόματο κιβώτιο TCT. Λίγες ημέρες ακόμα αναμονή για την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου, με το ντεμπούτο του να γίνεται στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα