Πωλείται McLaren P1 έναντι 1,7 εκατ. ευρώ

Μια McLaren P1 βρίσκεται πλέον προς πώληση στο James Edition. Βρίσκεται στο Elsloo της Ολλανδίας με την βρετανίδα να είναι το 134ο μοντέλο που είδε τις πύλες εξόδου του εργοστασίου. Είναι βαμμένη σε Volcano Orange χρώμα, ακριβώς όπως και το concept car που χρησιμοποίησε η McLaren για την παρουσίαση

του, τότε επικείμενου μοντέλου, με τον αισθητικό καλλωπισμό να συμπληρώνεται από το γυμνό carbon που κοσμούν το ταμπλό, τις πλαϊνές ποδιές, τις πόρτες, τον πίσω διαχύτη, το κάλυμμα του κινητήρα, τους καθρέπτες καθώς και την κάτω πλευρά της πίσω αεροτομής. Ενώ στο εσωτερικό κυριαρχούν το δέρμα και το Alcantara, καφέ χρώματος τα οποία ντύνουν τα καθίσματα και τα πάνελ των θυρών.

Το hypercar των 916 ίππων (737 από τον V8 και 179 από τον ηλεκτροκινητήρα) έχει διανύσει 20.000 χλμ, πράγμα που δικαιολογεί την αρκετά μειωμένη τιμή πώλησης του σε σχέση με άλλα μοντέλα τα οποία έχουν αγγίξει τιμές που φτάνουν έως και 3εκάτ.€, ενώ δηλώνει ωστόσο, πως ο ιδιοκτήτης της χάρηκε και με το παραπάνω την συμβίωση μαζί της.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα