Παρίσι 2016: Opel Karl Rocks

Η Opel στο Παρίσι μαζί με το Ampera-e έφερε και το Karl Rocks, ένα μικρό αστικό crossover, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν στο τέλος του χρόνου. Ακολουθεί την συνταγή του Adam Rocks, με το ύψος του οχήματος να έχει αυξηθεί κατά 18 χιλιοστά, ενώ στην οροφή του έχουν προστεθεί ασημί ράγες. Τον όλο SUV χαρακτήρα του αυτοκινήτου, ολοκληρώνουν οι νέοι πλαστικοί προφυλακτήρες μπρος-πίσω, οι ασημί λεπτομέρειες στο πλάι και οι ζάντες αλουμινίου

15 ιντσών. Σε ότι αφορά τον χώρο αποσκευών αυτός μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.013 λίτρα.

Το εσωτερικό είναι ανανεωμένο, με ύφασμα αποκλειστικά για τις εκδόσεις Rocks. Στάνταρ σύστημα ψυχαγωγίας είναι το Radio R 300 και σαν έξτρα προσφέρεται το Radio R 400 IntelliLink, με δυνατότητα για πλήρη συνδεσιμότητα με smartphone, είτε Android Auto είτε Apple CarPlay, ενώ διαθέτει και το σύστημα Opel OnStar.

Η έκδοση Rocks έρχεται με όλα τα συν από την απλή έκδοση περιλαμβάνοντας τα στάνταρ ασφάλειας, τιμόνι με λειτουργία πόλης για πιο ξεκούραστη χρήση, αισθητήρες στάθμευσης και cruise control με περιοριστή ταχύτητας.

Κίνηση παίρνει από τον ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο κινητήρα 1.000 κ.εκ με 75 ίππους, με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 5 σχέσεων.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα