Ο Jeremy Clarkson ζητάει συγγνώμη από τον παραγωγό του Top Gear

Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος (παρά δύο εβδομάδες) από τότε που Jeremy Clarkson έδωσε μια ξεγυρισμένη γροθιά στον παραγωγό του Top Gear, Oisin Tymon, με αποτέλεσμα το BBC να τον απολύσει και κατά συνέπεια να αποτελέσει παρελθόν η εκπομπή με το διάσημο τρίο, μαζί με τον Richard Hammond και James May που δεν ανανεώσαν τα συμβόλαιά τους.

Ο ιδιόρρυθμος Βρετανός έχει παραδεχτεί

πως ήταν δικό του “ανόητο” λάθος που έφυγε από το Top Gear, αλλά ζήτησε για ακόμα μια φορά δημοσίως συγγνώμη από τον 37-χρονο παραγωγό, ενώ πλήρωσε £100.000 για την ρατσιστική διάκριση και στο τραυματισμό του.

Χαρακτηριστικά ο Clarkson δήλωσε:

Θα ήθελα να πω συγγνώμη, άλλη μια φορά, στον Oisin Tymon για το περιστατικό και τα λυπηρά επακόλουθα. Θέλω να επαναλάβω ότι τίποτα από αυτά δεν ήταν σε καμία περίπτωση ευθύνη του. Θα ήθελα επίσης να καταστήσω σαφές ότι η κακοποίηση που υπέστη από το περιστατικό είναι αδικαιολόγητη και λυπάμαι πάρα πολύ που χρειάστηκε να περάσει από αυτό. Χαίρομαι που το θέμα έχει πλέον επιλυθεί. Ο Oisin ήταν πάντα ένα δημιουργικό και συναρπαστικό μέρος του Top Gear και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σχέδια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα