Ο Elon Musk λέει πως η Apple προσλαμβάνει τους μηχανικούς που έχει απολύσει η Tesla

Ο Elon Musk έδωσε συνέντευξη στη Γερμανική εφημερίδα Handelsblatt όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τους πρώην μηχανικούς της Tesla που πηγαίνουν στην Apple. Όπως τόνισε:

Η Apple έχει προσλάβει εκείνους του ανθρώπους που εμείς έχουμε απολύσει. Συνεχώς αστειευόμαστε και αναφέρουμε την Apple ως το “νεκροταφείο της Tesla”. Αν δεν κάνεις για

δουλειά στην Tesla, τότε πήγαινε στην Apple. Δεν αστειεύομαι.

Ο Musk συνέχισε λέγοντας πως η κατασκευή ενός αυτοκινήτου από την Apple, είναι πολύ πιο περίπλοκο από τη κατασκευή τηλεφώνων ή έξυπνων ρολογιών. Μάλιστα μεταξύ άλλων είπε:

Δεν μπορείς να πας σε έναν προμηθευτή όπως η Foxconn και να πεις: Κατασκεύασε μου ένα αυτοκίνητο.

O Musk μίλησε και για τις χαμηλές πωλήσεις του Model S στην Γερμανία, όπου το 2014 πουλήθηκαν μόλις 700, όταν ο στόχος του Musk ήταν να πουλά 300 αυτοκίνητα ανά εβδομάδα. Ο ίδιος έριξε το φταίξιμο στην έλλειψη κινήτρων από την γερμανική κυβέρνηση, ενώ ρωτήθηκε και για το πρωτότυπο Porsche Mission Ε που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα στη Φρανκφούρτης. Γι’αυτό απάντησε πως του άρεσε αν και πιστεύει πως η Porsche χρησιμοποίησε κάποιες από τις πατέντες της εταιρίας του, οι οποίες είναι ελεύθερες για όλους από το καλοκαίρι του 2014.

Bonus! Δες επίσης ένα νέο video από drone που δείχνει την εξέλιξη των εργασιών στο Gigafactory εργοστάσιο της Tesla.

Keywords
Τυχαία Θέματα