Ο Clarkson μιλά για το BBC, το Top Gear και το Amazon

Το The Grand Tour ξεκινά το ταξίδι του την ερχόμενη Παρασκευή 18 του μηνός με το πρώτο επεισόδιο να βγαίνει στον αέρα του Amazon Prime και ο Jeremy Clarkson μίλησε για τα πάντα στο BBC News.

Ο Jezza αναφέρθηκε το πως έφτασαν τα πράγματα στα άκρα στο BBC μετά την μπουνιά που έριξε σε ένα μέλος της ομάδας παραγωγής. Ο Clarkson είπε πως εκείνη η χρονιά

ήταν ιδιαίτερα έντονη, με τα προβλήματα να μεγαλώνουν, το στρες να τον πιέζει και η ζωή στο σπίτι να ήταν δύσκολη. Όλα τα παραπάνω, μαζί με το άγχος οδήγησαν στο διαζύγιο, ενώ αναφέρθηκε στους Hammond και May ευχαριστώντας τους, λέγοντας πως μόλις εννέα λεπτά από τότε που οι δρόμοι του με το BBC χώρισαν, του είπαν πως θα τον ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με την The Telegraph, ο Clarkson επέκρινε το νέο Top Gear, λέγοντας ότι η νέα ομάδα έχει υποτιμήσει το πόσο έντονα πρέπει να εργαστούν για να βγει το αποτέλεσμα που έβγαζαν αυτοί, λέγοντας πως τα πάντα είναι στο σενάριο, κάτι που η νέα ομάδα του Top Gear δεν έδωσε την δέουσα προσοχή στην πρώτη σεζόν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Clarkson δηλώνει πως κάθε σκηνή, κάθε λέξη, κάθε ατάκα που λέει κατά τη διάρκεια των εκπομπών του, δεν είναι αυθόρμητη, αλλά όλα είναι “λόγια” από ένα καλοδουλεμένο σενάριο που εργαστεί πολλές ώρες μέχρι να βγει το τελικό κείμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα