Νέοι κινητήρες και επιπλέον εξοπλισμός σε μοντέλα της BMW

Η BMW ανακοίνωσε πως από την ερχόμενη άνοιξη θα εξοπλίζει τις 4-Series Coupe και cabrio με μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων, τοποθετεί στις BMW 7-Series και BMW 2-Series Gran Tourer σύστημα τετρακίνησης, με τις BMW 6-Series, BMW 7-Series, BMW X5M, BMW X6M και BMW X6 να αποκτούν στον βασικό εξοπλισμό κάμερα οπισθοπορείας.

Από τον Μάρτιο οι BMW 325d Sedan και BMW 325d Touring αποκτούν έναν νέο 2.0-λιτρο diesel κινητήρα απόδοσης 224 ίππων που συνδυάζεται είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με 8τάχυτο αυτόματο, ενώ θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία και η 218d xDrive Gran Tourer. Η 440i αποκτά τον 3.0-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 326 ίππων, με τους κινητήρες που θα προσφέρονται στην Σειράς 4 να είναι:

Η κορυφαία BMW M4 GTS διαθέτει πλέον στον πρόσθετο εξοπλισμό και M Carbon Compound ζάντες, που ζυγίζουν 7 κιλά λιγότερα από τις σφυρήλατες ζάντες της M4 GTS. Επίσης οι BMW 2-Series Convertible, BMW 4 Series Convertible και BMW M4 Convertible αποκτούν το πακέτο Open Air, με το σύστημα Remote Control Parking να είναι πλέον διαθέσιμο σε όλη την γκάμα της Σειράς 7. Νέοι χρωματισμοί και νέες δερμάτινες επενδύσεις προσφέρει η BMW Individual, με το σύστημα πλοήγησης ConnectedDrive να προσφέρεται στον βασικό εξοπλισμό της 6-Series.

Τα BMW X3 και BMW X4 από τον Απρίλιο θα αποκτήσουν την Advantage έκδοση με περισσότερο βασικό εξοπλισμό, με τις X5 και Χ6 να εφοδιάζονται με το σύστημα Park Distance Control στον βασικό εξοπλισμό.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα