Νέες πληροφορίες για το Jeep Grand Cherokee Trailhawk

Την προηγούμενη Παρασκευή η Jeep παρουσίασε διαδικτυακά το νέο Grand Cherokee Trailhawk, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του σε δύο 24ώρα στην έκθεση της Νέας Υόρκης, και σήμερα η αμερικάνικη εταιρία μας δίνει κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με αυτό, καθώς και νέο φωτογραφικό υλικό.

Εξακολουθεί να μην είναι γνωστό ποιος κινητήρας κρύβεται κάτω από το καπό, αλλά είναι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα κινείται με τον κομπρεσοράτο 6.2-λίτρων V8 κινητήρα των Hellcat, καθώς η φιλοσοφία της έκδοσης είναι αντίστοιχη

με αυτές που έχει η μάρκα στα Renegade και Cherokee, καθιστώντας την πιο ικανή εκτός δρόμου έκδοση του μοντέλου.

Όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, χάρη στη νέα αερανάρτηση, με την ψηλότερη ρύθμιση της να δίνει “αέρα” 28 εκατοστών! Το σύστημα τετρακίνησης Quadra-Drive 4×4 διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό, ενώ εμφανισιακά διαθέτει νέους προφυλακτήρες, με τον εμπρός,να φέρει αφαιρούμενο γρίλια, ώστε να αυξάνεται η γωνία προσέγγισης.

Επίσης, πατάει σε 18άρες ζάντες, ντυμένες με πιο “άγρια” ελαστικά, ενώ υπάρχουν κόκκινοι γάντζοι ρυμούλκησης, με το μαύρο καπό να υπάρχει για να μειώνονται οι αντανακλάσεις. Στην καμπίνα συναντάμε κόκκινες λεπτομέρειες, με δερμάτινες και σουέτ επενδύσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα σαφές πιο δυναμικό και πιο άγριο Grand Cherokee, που δείχνει να έχει ακόμα καλύτερες εκτός δρόμου ικανότητες.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα