Μια μοναδική 190Ε 2.3-16 πωλείται στην Ελλάδα

Το window shopping αγγελιών είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία, λειτουργεί ως τροφοδοσία ονείρων και, κατά συνέπεια, ως θεραπευτικό μέσο. Μια τόνωση ψυχολογίας, κάτι να αποσπάσαι από τις καθημερινές έγνοιες. Από την άλλη, μπορεί να σου γυρίσει “μπούμερανγκ”. Να μιζεριάσεις ακόμα περισσότερο, σκεπτόμενος πως – στο πλέον αισιόδοξο σενάριο- είναι σχετικά απίθανο να αποκτήσεις αυτό που χαζεύεις.

Σε μια τρίτη εκδοχή, το όνειρο προκύπτει εντελώς τυχαία. Όπως, για παράδειγμα, όταν μπαίνεις να βρεις ανταλλακτικά για την 190Ε

του γείτονα και πέφτεις πάνω σε κάτι μοναδικό.

Η Mercedes 190E 2.3 16 έχει αφήσει ανεξίτηλα το σημάδι της τόσο στα ράλι, όσο κυριότερα στο DTM. Αυτή που σε αφήνει άφωνο στις φώτο αντλεί έμπνευση από το δεύτερο, έχοντας τα μετατρόχια, τα φουσκώματα και όλο το αεροδυναμικό πακέτο της Εvolution Ι που εμφανίστηκε το 1988, με τον κινητήρα ωστόσο να παραμένει στα 2.3 λίτρα και τα 210 άλογα. (Η “αρρώστια” δεξιά είναι η 2.5αρα Evo II και δεν πωλείται)

Δυστυχώς, δεν βρήκαμε τον ιδιοκτήτη στο τηλέφωνο για να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες και τιμή. Κάτω από 50 χιλιάδες, όμως, δύσκολα θα πέφτει. Ρίξε μια ματιά στην αγγελία.

Όαση παρηγοριάς το γεγονός ότι μπορείς να βρεις τέτοια αυτοκίνητα σε μία χώρα, όπου σε λίγο θα χρειάζεσαι δάνειο για να πιεις έναν καφέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα