Και ο Christian Bale θα υποδυθεί τον Enzo Ferrari!

Από εκεί που δεν είχαμε καμία ταινία στα σκαριά για τον Enzo Ferrari, τώρα φαίνεται πως έχουμε δύο; Η πρώτη είναι αυτή που πριν από μερικούς μήνες, γράψαμε πως θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2016, με πρωταγωνιστή, στο ρόλο του Commendatore φυσικά, τον Robert de Niro. Τώρα όμως, έκαναν την εμφάνιση τους φήμες για

την ύπαρξη μίας ακόμη ταινίας, που θα βασίζεται στο ίδιο βιβλίο –Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races– αλλά με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Batman, Christian Bale!

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Michael Mann ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φήμες αναφέρουν πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2016. Μπορεί ο Christian Bale να μην μοιάζει ιδιαίτερα στον Enzo –ίσως ο Mesut Ozil να ήταν πιο ταιριαστή επιλογή όσον αφορά στο παρουσιαστικό– αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ικανότητα του ηθοποιού να “μεταμφιέζεται” και την αφοσίωση του στους ρόλους που αναλαμβάνει. Τα γεγονότα της ταινίας, λαμβάνουν χώρα το 1957, μία χρονιά που “η αποτυχία, η επιτυχία, ο θάνατος και η ζωή συγκρούονται” όπως αναφέρει αρκετά δραματικά η πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα