Η εξάτμιση της QuickSilver Exhausts για τη Bentley Continental GT και GTC V8

Η Bentley παρουσίασε πριν λίγο καιρό την νέα Continental GT και GTC με την με τον νέο V8 TFSI κινητήρα των 4.0-λίτρων, ο οποίος έχει λάβει αρκούντως κολακευτικά σχόλια για τη δύναμη του και την οικονομία καυσίμου όμως έχει κριτικαριστεί για τον “πνιγμένο” ήχο των εξατμίσεων του, όπως αναφέρει η εταιρία QuickSilver Exhausts. Την απάντηση σε αυτά τα σχόλια έρχεται να δώσει η εν λόγο βρετανική εταιρία, που

εισάγει ένα νέα sport σύστημα εξάτμισης για το πολυτελές αυτοκίνητο.

Η T304 Quicksilver εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι ζυγίζει 10 κιλά λιγότερα από την εργοστασιακή (20,4 έναντι 10,4 κιλών) και αφαιρεί τις βαλβίδες που υπάρχουν στο εσωτερικό της εξάτμισης, βελτιώνοντας έτσι τη ροή του αέρα βελτιώνοντας έτσι την απόκριση των turbo του αυτοκινήτου. Το σύστημα είναι εύκολο στην τοποθέτηση, χρησιμοποιώντας τα εργοστασιακά σημεία στήριξης και συνολικά μπορεί να τοποθετηθεί σε 45 περίπου λεπτά χρησιμοποιώντας μάλιστα τις εργοστασιακές τελικές μπούκες.

Το σύστημα της εξάτμισης έρχεται μαζί με 25-ετή εγγύηση διάβρωσης με την τιμή του να είναι 1.720 λίρες Αγγλίας (2.127€).


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα