Η Wald International βελτιώνει τις Mercedes-Benz A-Class και SLK

Η Mercedes-Benz A-Class είναι διαθέσιμη στην Ιαπωνική αγορά και επειδή σχεδόν τίποτα δεν μένει “un-tuned” στην Ιαπωνία, η Wald International μας έδωσε μία μικρή γεύση για το βελτιωτικό της πρόγραμμα για την «μικρή» Merc.

Η Mercedes-Benz A-Class Black Bison Edition θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα στο Tokyo Motor Show και

όπως βλέπεις και στην μοναδική φωτογραφία που έχει δει το φως της δημοσιότητας, είναι τυπική Black Bison Edition. Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές, έχουν προστεθεί πλαϊνά skirts και όπως φαίνεται, το look συμπληρώνεται από το μειωμένο ύψος και τις ευμεγέθης ζάντες ελαφρού κράματος. Το συνολικό αποτέλεσμα έχει την σφραγίδα έγκρισης του συντάκτη.

Βέβαια, η Wald δεν σταμάτησε εκεί. Παρότι η Mercedes-Benz SLK κυκλοφορεί από το 2011, ο Ιαπωνικός οίκος αποφάσισε να την “φρεσκάρει” λιγάκι με την κλασική Black Bison θεραπεία. Νέος εμπρός προφυλακτήρας, νέες πλαϊνές ποδιές, μεγαλύτερες ζάντες ελαφρού κράματος και το (απαραίτητο) χαμήλωμα, κάνουν την SLK να δείχνει πιο άγρια και σαφώς πιο επιθετική.

Ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα βρίσκεται στο περίπτερο της Wald στην έκθεση του Τόκιο μαζί με την A-Class, το γεγονός πως τα δύο πακέτα ανακοινώθηκαν την ίδια μέρα μας κάνει να το πιστεύουμε. Υπομονή λίγο ακόμα για να μάθουμε.

[Πηγή: Wald International (1), (2)]

Keywords
Τυχαία Θέματα