Η Spyker θα παρουσιάσει στη Γενεύη το C8 Preliator

21:15 9/2/2016 - Πηγή: AutoBlog

Αυτό που υπήρχε σαν φήμη επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς η Spyker στην προσεχή έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα στο ήδη κλεισμένο περίπτερο της στον εκθεσιακό χώρο της έκθεσης θα μας δείξει στις 14:30 την Τρίτη, 1η Μαρτίου, το νέο της δημιούργημα, το οποίο θα ονομάζεται C8 Preliator.

Το τι αυτοκίνητο είναι ακριβώς αυτό δεν υπάρχουν πληροφορίες, με τις φήμες να αναφέρουν πως είναι ένα νέο ηλεκτρικό σπορ μοντέλο. Το μόνο

που γνωρίζουμε είναι πως η εταιρία έχει ενωθεί με την Volta Volare, μια εταιρία κατασκευής ηλεκτρικών αεροσκαφών από το Πόρτλαντ των Η.Π.Α και έχει μεταφέρει την έδρα της στην Αγγλία.

Ο Victor Muller, CΕΟ της Spyker δήλωσε πως η εταιρία του πλέον μπορεί να ξαναξεκινήσει από την αρχή, απαλλαγμένη από τα χρέη, έχοντας φιλόδοξους στόχους, όπως τη δημιουργία “κομψών και αριστοκρατικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ηλεκτρικών αεροπλάνων” μέσα στις επόμενες δεκαετίες. Μένει να δούμε τι αυτοκίνητο θα παρουσιάσει η εταιρία σε λιγότερο από 1,5 μήνα από σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα