Η McLaren προσπαθεί να αποκτήσει τον Alonso από το 2014

Ο Ισπανός οδηγός στο περιθώριο του αγώνα της Σιγκαπούρης, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Kimi Raikkonen στη Scuderia το επόμενο έτος και δεν άφησε κανένα περιθώριο στις φήμες που έχουν ακουστεί για πιθανή μεταπήδησή του στην ομάδα της ΜcLaren.

Παρόλα αυτά η Βρετανική ομάδα επιθυμεί να φέρει τον Fernando Alonso στο Woking από το επόμενο κιόλας έτος, δηλαδή το 2014.

Να θυμίσουμε, ότι ο Ισπανός οδηγός έχει θητεύσει στην ομάδα του Woking την σεζόν 2007, φεύγοντας

όχι με τις καλύτερες αναμνήσεις από την ομάδα, αλλά και τον Ron Dennis. Οι φήμες φουντώνουν όλο και πιο πολύ, καθώς η μία θέση της ομάδας ακόμα δεν έχει καλυφθεί, αφού όπως είναι γνωστό ο Sergio Perez ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για το 2014.

Σε δηλώσεις του ο δημοσιογράφος του F1 Sky Sports, Mark Hughes αποκαλύπτει:

Μου είπε μία αξιόπιστη πηγή ότι οι προσπάθειές τους συνεχίζονται έτσι ώστε να οδηγήσει το μονοθέσιο τους το 2014.

Αυτό το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης των δοκιμών της Παρασκευής.

Όπως είναι γνωστό η McLaren επιθυμεί την ένταξη του Alonso στην ομάδα το 2015, όταν η Βρετανική ομάδα θα έχει και τους νέους κινητήρες της Honda.

Βέβαια δεν είναι και τόσο πιθανή η μετακίνηση του Ισπανού οδηγού από την Ferrari στην McLaren μετά και από τις δηλώσεις του, όμως πλέον είναι πολύ πιθανή η αντικατάσταση του Μεξικανού οδηγού, ο οποίος δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του και πιο πολύ, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει και το γερόλυκο πια Jenson Button.

[Πηγή: F1 Sky Sports]

Keywords
Τυχαία Θέματα