Επίσημο: Nissan Pathfinder 2013 [w/video]

00:47 4/8/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Nissan έδωσε σήμερα φωτογραφίες και video από το νέο Pathfinder, το οποίο το είδαμε μέσω των φωτογραφιών που είχε δώσει η Nissan μέσω της σελίδας στη Facebook. Το αυτοκίνητο είχε παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit στις αρχές του 2012 σε μορφή “πρωτότυπου” με την έκδοση παραγωγής να μην διαφέρει σημαντικά

από το πρωτότυπο.

Έχει κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα που φορά το Infiniti JX με την Nissan να δηλώνει ότι το νέο Pathfinder έχει λιγότερες εκτός δρόμου δυνατότητες, αφού σύμφωνα με τον Tom Smith, διευθυντή marketing των SUV αυτοκινήτων της Nissan, οι πλειοψηφία των πελατών της Nissan, δεν βγαίνουν με τα αυτοκίνητα τους σε εκτός δρόμους διαδρομές.

Το νέο Pathfinder είναι ελαφρύτερο κατά 225 κιλά σε σχέση με τον προκάτοχο του, παρότι είναι μεγαλύτερο σε διαστάσει, έχοντας τον μεγαλύτερο χώρο στη δεύτερη σειρά των καθισμάτων σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Η πρόσβαση στην πίσω σειρά γίνεται εύκολα χάρη στο μεγάλο άνοιγμα των πίσω θυρών κατά 14 εκατ. πίσω από την δεύτερη σειρά.

Στο εσωτερικό του υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις με κλιματιζόμενα μπροστά καθίσματα, ρυθμιζόμενο τιμόνι και σύστημα ήχου της Bose. Επίσης συναντάμε κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, τριζωνικό κλιματισμό, σύνδεση iPod/Bluetooth, σύστημα πλοήγησης και ένα σύστημα ψυχαγωγίας των πίσω επιβατών το οποίο είναι τοποθετημένο στα προσκέφαλα των μπροστά επιβατών.

Οι πωλήσεις του μοντέλου παραγωγής θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο με αρχική τιμή $28.000 (€22.600) και θα φορά ένα V6 3.5-λίτρων κινητήρα που φορά και το Infiniti JX, ο οποίος αποδίδει 265 άλογα με 335 Nm ροπής και θα συνδυάζεται με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης κιβώτιο CVT. Οι φήμες θέλουν να μην έρχεται στην Ευρώπη. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα