Επίσημο: Cadillac CTS ΜΥ2015

19:20 7/8/2014 - Πηγή: AutoBlog

Μετά από μια γρήγορη ματιά μέσα από ένα νέο διαφημιστικό της OnStar, η Cadillac έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της MY2015 CTS.

Οι κυριότερες αλλαγές εντοπίζονται στο εμπρός μέρος, όπου το αμερικάνικο αυτοκίνητο έχει νέα ενεργή μάσκα με χρωμιομένα μέρη (μαύρο χρώμιο στην έκδοση VSport), ενώ φορά και το νέο σήμα της εταιρίας. Νέες προσθήκες είναι και τα φωτιστικά σώματα με το σύστημα Adaptive

Forward Lighting, ενώ οι χειρολαβές πλέον είναι φωτιζόμενες, έχοντας γαλβανιζέ look. Τέλος, η βασική έκδοση πατάει σε ζάντες 17 ιντσών, ενώ υπάρχουν και μεγαλύτερες 18 και 19 ιντσών.

Η CTS είναι διαθέσιμη και σε δύο νέα χρώματα (Crystal White Tricoat και Dark Adriatic Blue Metallic), με τις αλλαγές στο εσωτερικό να εντοπίζονται στους νέους χρωματικούς συνδυασμούς, στην τοποθέτηση του ανανεωμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας CUE, του συστήματος OnStar 4G LTE με Wi-Fi hotspot καθώς και της ασύρματης φόρτισης του κινητού.

Κάτω από το καπό της συναντάμε τον 2,0-λίτρων turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 272 ίππων με 400 Nm ροπής, τον ατμοσφαιρικό V6 3,6-λίτρων απόδοσης 321 ίππων με 373 Nm ροπής και τον turbo V6 3,6-λίτρων απόδοσης 420 ίππων με 583 Nm ροπής.

Η δυνατότερη έκδοση θα φορά έναν twin-turbo V6 3.6-λίτρων κινητήρα απόδοσης 420 ίππων και 583 Nm ροπής, που θα στέλνει τη κίνηση μόνο στους πίσω τροχούς, ενώ θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στη Vsport έκδοση. Αυτή επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,4 δευτ., πριν πιάσει τελική 277 χλμ/ώρα. Επίσης, θα εξοπλίζεται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, σπορ ανάρτηση με νέα ελατήρια και αντριστρεπτική δοκό, κοντύτερη κρεμαργιέρα, φρένα της Brembo κ.α.

Ανεξάρτητα της επιλογής του κινητήρα και των τετρακίνητων ή πισωκίνητων μοντέλων, το αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμο με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με paddles στο τιμόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα